Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životní pojištění - zkušenosti

Od: jurajjuraj* odpovědí: 3 změna:

mužete se podělit o svoje zkušenosti s pojišťovnama co se týka životního pojištění? uraz, nemocenská, trvalé následky, hospitalizace atd, investovani nechci

na trhu pojišťoven se to pořad mění a tak mě zajímají zkušenosti ostatních, pojišťovací většinou cpou to co je nejvyhodnější pro jejich peněženku a tak chci mit aspoň nějake informace

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzah
hodnocení

0x

Zdravím,

já si teď udělal pojistku u Pillow. Sice je to nová pojišťovna, ale jsou za ní prý schopní lidi z Allianz. Podmínky mají srozumitelné a vyšlo to levně.

Honza

Jestli jsou stejně schopni jako byli v alianzu, tak potěš koště!

hodnocení

0x

Ano mám, v minulosti jsem za opakované úrazy hlezna postupně dostal až k sumě kolem 70000kč poslední byl asi v 1994, kdy to bylo asi nejhorší.naštíplý kotník -to mi pak vyloučili z útazového pojištění .Pak ještě jednou dostala dcera a syn odškodnění po dn , z PR auta , opět u ČP.U současného životka teprve uvidím co a jak bude. PÚ od dubna a koncem tohoto měswíce končím a půjdu do práce. Pojištění je do konce června jedno a pak druhé nové snad lepší, oboje u jednoho ústavu. V tom první jsem za den hospitalizace měl 500kč -Dostal jsem jsem to bez problémů .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]