Nejste přihlášen/a.
mužete se podělit o svoje zkušenosti s pojišťovnama co se týka životního pojištění? uraz, nemocenská, trvalé následky, hospitalizace atd, investovani nechci
na trhu pojišťoven se to pořad mění a tak mě zajímají zkušenosti ostatních, pojišťovací většinou cpou to co je nejvyhodnější pro jejich peněženku a tak chci mit aspoň nějake informace
Ano mám, v minulosti jsem za opakované úrazy hlezna postupně dostal až k sumě kolem 70000kč poslední byl asi v 1994, kdy to bylo asi nejhorší.naštíplý kotník -to mi pak vyloučili z útazového pojištění .Pak ještě jednou dostala dcera a syn odškodnění po dn , z PR auta , opět u ČP.U současného životka teprve uvidím co a jak bude. PÚ od dubna a koncem tohoto měswíce končím a půjdu do práce. Pojištění je do konce června jedno a pak druhé nové snad lepší, oboje u jednoho ústavu. V tom první jsem za den hospitalizace měl 500kč -Dostal jsem jsem to bez problémů .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.