Nejste přihlášen/a.
Nechci zde na poradně trávit čas chci jen vědet zda mohu normálně žít štastný život, protože jinak raději zemřu než žít prázdny život plný strachu, prosím jen odpovězte normálně na tuto otázku zda je to možné nebo není, můžu normálně žít? Pak už sem nikdy nepůjdu a nic tu nebudu psát, nemám k tomu žádný důvod sem psát další nesmysly.
Jen chci žít štastně a normálně a nebo nežít, tak prosím jak to je?

0x
Já se jen strašně bojim EU že zavede koncentráky apod. Chci jen vědet zdali k nečemu takovému dojde tak zda to stát může ignorovat a neaplikovat.
Koncentráky za provedení čeho? Koncentráky byly v době války hlavně pro likvidaci rasy a lidí, které jeden šéf nesnesl. Jenže takový šéf už nikdy nebude. Protože on lidem vysvětlil, že mají nárok zachránit prohranou první válku, protože sjednaný mír byl tehdy drahý. On měl pocit, že dohoda po první válce byla k Němcům nefér. Lidem slíbil, že jim pomůže a napraví křivdu a to mírovou cestou. Jenže lhal, protože chtěl mít moc. Lidi mu rozuměli, že nabízí spravedlnost a tak mu fandili. Lidem se dnes líbí mír. Extrémně laicky řečeno.
Podle mě je Čína pouze o krok ve předu a EU bude následovat jejího příkladu.
Vem si to tak...je EU podobná Číně...vyznává podobné hodnoty? (občané EU asi ne ale vedení EU uz asi ano)
Pak si vem že v Číně mají tábory pro Ujgury..muslimy... asi jim neříkají koncentrační ale reedukační.
No tady jim asi taky nebudou říkat koncentrační i když se tam lidi budou koncentrovat...budou tomu rikat nejak jinak...ale mozny to je...dokonce i pravdepodobný, vezme-li clovek v potaz, ze uz zacinaji urcité lidi třídit podle nejakého znaku jako treba ockovaný/neočkovaný
Tak se zeptej stejně sebe, zda-li ty muzes ignorovat nařízení tohoto státu...jako můžeš..ale ponese to následky. No to uz si musis ty rict jestli jses ochoten na to přistoupit nebo se zadrhneš.
Má odpověď na věty s otazníkem v dotazu:
Ano.
Ano.
Pokud chceš být šťastnější, tak ustřihni internet a vyhoď počítač.
Tohle je to na co se ptám.
Jen mám z toho obrovský strach, a pokud toto je možné tak k tomu není žádný jakýkoliv důvod.

0x
zas já,
Ja chci jen vědet zda mohu normálně štastně žít***jasně, že můžete šťastně žít.
Nechci zde na poradně trávit čas***Proč ne? Já myslel, že Vám tu je již dobře.
Ptám se na toto, na tom záleží jestli mohu být štastny nebo ne. Vim že s tim nic neudělam ale nechci žít ve strachu pokud výše uvedené je možné
0x
Teda ANO. Pokud ČR hodně nebude s EU souhlasit ve velice vážných otázkách a EU bude porušovat listinu základních práv a svobod a nebo ústavu, může ČR z EU vystoupit, jak jsme často slyšeli v televizi u jiného státu.
EU se ale podle mne snaží zákony dodržovat a ani ohrožovat státy (nebo obyvatele států), které do EU patří, podle mne ničím nechce.
Není potřeba se děsit budoucnosti, rozhodneme se správně. Stačí věřit. Problémy vyřešíme, pokud vzniknou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.