Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytara synchronizace zpěvu z hraním

Od: jurij* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den učím se svoji první písen Rodné Udolí na kytaru s tým klasickým doprovodem dvakrát dolů jednou hore však mě všichni říkají že mám zpomalit na kytaru a druzí že mám zase zrychlit nebo jak vůbec poznám že to hraju dobře

pozn.. akordy umím

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejlepší bude, když si najdeš nahrávku třeba na youtube a budeš hrát tempo podle ní.

doplněno 24.03.13 16:27:

druhá věc koupit (tedy v dnešní době už spíš stáhnout do mobilu) metronom

hodnocení

0x

Rodné údolí se hraje v podobném tempu, jako se hrají pochody. Zkus si zazpívat třeba Okolo Hradce a vyťukávat si tempo a pak přejít na Rodné údolí. Název tvého dotazu hovoří o synchronizaci, to je ale něco jiného. Tempo zpěvu i hraní samozřejmě musí být stejné, synchronní, jinak si to ani neumím představit.

figurek*
hodnocení

0x

se mi nezdá co jsi tu napsal. Rodné údolí a doprovod 2x dolů, jednou hore?

Rodné údolí je písnička v rychlém 4/4 taktu, rytmus doprovodu by měl být takový ten známý trampský dupák, co se podobá polce.

M ca M ca M caca M ca ,atd pořád dokola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]