Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky na praní z LIDLu. Který byste koupili a proč?

Od: liska5 odpovědí: 6 změna:

V LIDlu maji za dobrou cenu v akci Ariel. Kupuji tam jinak Formil. Jsem s ním spokojená, ale ten Ariel mne láká. Přeci jen patří k těm lepším. Jen mám pocit, že je ten Ariel až moc navoněnej. O to já nestojím. Který z těch prášků byste koupili? Který považujete za lepší? A proč.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,nechte si Ariel. Po všech hokus pokusech se k němu vždy vracím. Je pravda,že je poslední dobou víc vyvoněnej,tak nedávám aviváž. Ariel je pro mě o dost lepší než Formil.

hodnocení

0x

Ten levnější.
Myslím, že kvalita vyprání je víc závislá na teplotě a následném vymáchání než na značce prášku.

jaj*
hodnocení

0x
V Kauflandu prodávají jakousi lacininu, Německá výroba, vypere to vše, google.com/...
liska5
hodnocení

Já mám už tyhle dva, a jeden z nich si chci nechat a druhý dát příbuzné. Věřím, že i jiné prášky perou dobře. Ale není to odpověď, která mi pomůže vyřešit mé dilema.

id
hodnocení

0x

Vlastní zkušenost za 2o let v penzionu. Mám vyzkoušené, že co nevypere prášek/gel jedné značky, to vypere jiný. Takže dodnes nekupuji 2 x po sobě stejný prášek/gel. Vyzkoušejte, uvidte.

liska5
hodnocení

Díky, nechám si Ariel, i když příliš voní. Změna je život. Aviváž nepoužívám. Místo ní přidávám máchání. Já tu chemii tolik nemusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]