Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prý jsme v době svých narozenin nejslabší

Od: liska5 odpovědí: 30 změna:

Mám na mysli imunitu, kondici, tendenci k selhání organismu. Tohle jsem četla kdysi v nějakém časopise, ale docela se mi to potvrzuje. Prošla jsem si nedaleký hřbitov a fakt dost jich zemřelo v době kolem svých narozenin. Miloš Zeman se narodil 28.září...

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gordon
hodnocení

3x
Ja si spis vsiml, ze spousta lidi umira po novem roce kolem unora.

hodnocení

1x

Jo, na narozeniny vetsinou prilis v kondici nejsem. Hlavne pozde na vecer. I k tomu selhani organizmu obcas skoro dochazi. A imunita selhava hlavne v pritomnosti schodu.*pivo*

hodnocení

1x

Na narozeniny se těším nejvíc. Mám je přes zimu a jsem vždy fit.

Umírám v létě vedrem.

...

Před bouřkou, když klesne tlak,... tak to jsem na umření :-D

...

Taky se říká pevně věřit a víra to splní. Takže pokud pevně věříte a propadáte panice, jste pověřčivý na pátek 13tého, tak umřete klidně i v ten den.

liska5
hodnocení

Maradonu kleplo na šedesátiny. Sice ještě pár týdnů žil...Radek Brzobohatý zemřel den před svými 80. narozeninami, Libuška Šafránková dva dny po narozeninách...

007cz
hodnocení

0x
V. Klaus..19.6.
A. Babiš..2.9...

sametka
hodnocení

0x

Jo, bývám často nemocná kolem svých narozenin. Ale může být to i tím, že si to spíš pamatuju, že zrovna na potvoru marodím když mám oslavovat.

hodnocení

0x

Smrt se nepřeje nikomu, ani největšímu nepříteli. Tak mě rodiče vychovali.

Nikdo neví, kdy si pro něj zubatá přijde a může tam být dřív, než se naděje.

liska5
hodnocení

Já to nepsala, že bych ji někomu přála! Já jen konstatovala, že tohle jaksi funguje. Proto je třeba si v tu dobu nenakládat práci, nepřepínat se, více spát a zdravě jíst...

To s tím Babišem a Klausem je něčí blbej fór. Od toho se distancuji.

007cz
Já jen dávám příklad že to jaksi nefunguje. S tím Zemanem to byl opravdu blbej fór, od toho se také distancuji. Kdo tu komu přeje smrt? Jste jak pavlacové drbny.
liska5
hodnocení

Važte slova. Vypadalo to tak, když jste napsal ty dva...

Proč ho strašíte,aby vážil slova? Proč jste tam připsala toho Zemana? A proč vám naopak vadí, že tam napsal ty dva? Nějak vás nechápu.Něco jste tím chtěla naznačit.. tím Zemanem? Nebo co to mělo znamenat?
liska5
hodnocení

Jé, sorry. To byl překlep! Prostě jsem tam mechanicky hodila dva prezidenty. Když píšete, není vidět příspěvek, ke kterému se vyjadřujete. Babiš tam patřilo.

72mona
hodnocení

0x
No vidíte, já slavím narozeniny v létě a to mám nejvíc energie;)
Nejmíň na konci zimy. M.
liska5
hodnocení

To snad většina tvorstva, krom ledních medvědů. Tady jde maximálně o pár týdnů.

kami123
hodnocení

0x

Já myslím, že je to s přesností plus mínus půl roku absolutní pravda.

liska5
15.09.21 23:28
hodnocení

:-D

joudic*
hodnocení

0x
zeman ma brzo narozky
007cz
28. 9...(nic nenaznačuji, nikomu nic zlého nepřeji).

liska5
hodnocení

A je to tu zase, ta moje teorie

Před pár týdny začalo zrazovat zdraví prezidenta Zemana, a dneska odvezli do nemocnice Jiřího Suchého - krátce po devadesátinách.

Hmmm, liško, to je fakt zajímavé, nikdy jsem to neslyšela ani nečetla, ale určitě to budu ted sledovat. Možná by mi na to dala odpověd astroložka, se kterou si občas píšu.:)

hm*
hodnocení

0x

Co myslíte tím "kolem svých narozenin"? Asi tak +/- 14 dnů? Nebo +/- měsíc?

+/- 14 dnů je doba jednoho měsíce. Statisticky by tedy zhruba každý desátý (nebo dvanáctý, na tom tak nesejde) člověk zemřel "kolem svých narozenin" i kdyby umírali lidé zcela nezávisle na datu.

V případě +/- měsíc už by se jednalo o každého šestého.

Nedramatizoval bych to.

Pozn.: Kromě toho je ovšem možné, že si za trošku pravděpodobnější úmrtí kolem narozenin mohou někteří lidé sami. Biologicky nezdravé období oslav, alkoholu, neuvážených činů, ...

liska5
hodnocení

Nic nedramatizuji, konstatovala jsem pouze další případ. Tu teorii slabší kondice v době svých narozenin nemám ze své hlavy, ale z knížek. Když prý se blíží termín narozenin, máme být opatrnější a nepřetěžovat se, abychom neomarodili...

liska5
hodnocení

Nic nedramatizuji, konstatovala jsem pouze další případ. Tu teorii slabší kondice v době svých narozenin nemám ze své hlavy, ale z knížek. Když prý se blíží termín narozenin, máme být opatrnější a nepřetěžovat se, abychom neomarodili...Věřím, že oslavy někdy dají zabrat, ale je to i o těch, co to nijak moc neslaví.

jiofa
hodnocení

0x

liska 5: Tak u moji matky to platí téměř na 100% . Zemřela letos 2 dny před dovršením 99 let.

liska5
hodnocení

Čerstvá zpráva, Meky Žbirka skončil na kapákách v nemocnici. Narozen 21.10.1952.

hodnocení

0x

Nevím jestli to je tím, že člověk bývá na své narozeniny "nejslabším", co se imunity týče. Ale už dávno jsem si všimla, že lidé prostě umírají opravdu většinou před datem svých narozenin. Ne teda že bych to nějak zvláště sledovala, ale mnohokrát mne to zarazilo. "Zemřel ve věku nedožitých xx let." A když jsem se podívala na datum narozenin a datumu smrti, tak to bylo vždycky v řádu několika dnů před narozeninami. Když byla moje maminka nemocná, tak to bylo hodně vážné právě kolem jejích narozenin a já si říkala, že pokud přežije ty narozeniny, tak to bude dobré. No nestalo se tak. Zemřela týden před svýma narozeninama.

Takže pan Zeman by to podle mne měl mít ještě alespoň pro tento rok dobré, a měl by se z toho dostat. Narozeniny už měl.

liska5
hodnocení

To markantní zhoršení u něj nastalo v září. A pak má léčbu lepší, než než běžný smrtelník.

liska5
hodnocení

Herce Jana Kačera odvezli do nemocnice. Narozky má 3.10.

Nebude dnes na řadě Žilková?

hm*

No jo, pořád vybíráte ze stovek známých lidí. Už jsem psal, že je normální, když každý 10. nemocný, případně ještě častěji, onemocní "kolem" svých narozenin. A to za předpokladu, že narozeniny nemají na zdraví žádný vliv.

Hledejte dál, pište to sem a určitě se tady najde dost lidí, které přesvědčíte. A až se bude blížit doba jejich narozenin ... psychika už se sama postará o to, aby se předtucha vyplnila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]