Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek na schůzku

Od: johan* odpovědí: 6 změna:
Ahoj. Co je vhodné dát dívce na schůzce nebo na rande? Většinou se dává kytka, ale asi by to nemuselo pořád.
A co takhle nějakej menší dárek, když jedete na třídenní výlet? To už se růže vůbec nehodí. Nějaké nápady?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@johan - Co je vhodné dát dívce na schůzce nebo na rande?
Sice si budu trochu kálet do vlastního hnízda *smich*, ale přesto - ani s kvítím, ani s jinými dárky to nepřehánějte. Jednak vám brzy dojdou nápady, jednak si slečnu "naučíte". Ani jedno není dobře.

hodnocení

2x

Já si myslím, že dárek není vhodný. Ale můžete ji pozvat na kávu nebo zmrzlinu a zaplatit to.

hodnocení

0x

Na 1. rande malá kytka, na další už ne (když tak občasně později). Pozváním na kafe (nikoliv domů ;)) , nebo na zmrzlinu nic nezkazíte. Dárky nechte až po delší známosti.

doplněno 14.09.21 20:13:

axus - proto píšu malou kytku. Tu nebude nosit ona, ale on. Předá jí při loučení.

Dodnes si pamatuju, jak jsem kdysi takhle koupil slečně tulipán, celé odpoledne jsme courali po Praze a když jsem jí ho chtěl večer předat, ukázalo se, že nosím prázdný papír *zed*. Tulipán někde během rande nenápadně vypadl. Dobrý trapas *hi*. Nicméně jsme spolu pak chodili 3 roky a po 25 letech znovu ještě další rok.

vilik*

hodnocení

0x

Antigenni test.

Pokud ji nevyzvedavas doma, tak kytky jsou na prd. To se s tim jako bude cely vecer tahat?

kami123
hodnocení

0x

Hlavně ji nekupuj knihu "Jak zhubnout 20 kilo snadno a rychle".

Zkoušel jsem to několikrát a nefunguje to, i když říkala, že ráda čte,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]