Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude zima bude mráz?

Od: totak® odpovědí: 11 změna:

Zdravím, doufám, že se mi podaří vložit anketu, nikdy jsem to nedělal.

Tak nás včera ze vřech stran bobardovala zpráva, že METEóři z křišťálové koule vyvěštili, že bude dlouhá a tuhá zima. Už se začínáte bát? Co budete dělat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, na zimu jsem se začala připravovat s předstihem, jelikož jsem v tom znamení panny, a ta je tak trochu předvídavá ;). Ne teda kvůli předpovědím metereologů, ale kvůli tomu, že mi bylo už nějakou dobu jasné, že se bude zdražovat elektrika. A tak jsem kontaktovala ČEZ, a zahájila s nima jednání jak z toho vyjít, s co nejméně "odřenýma ušima" :-D. Takže jsem ještě včas "chytila" moment, kdy jsem mohla alespoň trochu ovlivnit náklady na topení. Zdražovat se bude všechno. I to dřevo a koks a podle mne zdraží i plyn, i když o tom zatím ještě moc nemluví. A podle mne zima bude, a bude i mráz. ;)

hodnocení

0x

Topit.

Anketa je kdeže? :-D Jaga.

hodnocení

Teda vy jste rychlíci. Než člověk nadatluje anketu už máme 2 odpovědi *slunce*

hodnocení

0x

no, asi jako konec světa v roce 2012 a těch dalších... vědí prd.

Stejně hodnotná informace jako: "letos je hodně šišek"

72mona
hodnocení

0x
Jestli to říkala Dagmar Honsová, tak to bude pravda. *smich2* M.

nox®
hodnocení

0x
Asi bude tuhá, indiáni už dva týdny štípou dříví...

hodnocení

0x
To píši každý rok. Já se řídím léta podle jeřábinap a funguje to. Čím déle plody zůstanou a neopadaji,tím bude zima mírnější.
Když plody nezůstanou, lépe řečeno nebylo nic, co potom?
Aronie má dost jako vždy. Jedlý červený jeřáb stojící deset metrů vedle letos nemá nic.

joudic*
hodnocení

0x
jsem letos pripraven a mam dvojnasobek uhli, nez minuly rok, takze sauna bude az do dubna *vtip*
jirik50*

to máte dobré, ovšem mě tato info zaskočila :), letos poprvé bez uhlí do automatu a a pojedu na TČ, tož uvidíme :)

farm
hodnocení

0x

Já to poznávám podle zviřátek. Když srny změní srst z béžové na šedou, shluknou se na polích, zima je tu. Dokud ji před jarem zas neshodí, zima trvá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]