Nejste přihlášen/a.
Zdravím, doufám, že se mi podaří vložit anketu, nikdy jsem to nedělal.
Tak nás včera ze vřech stran bobardovala zpráva, že METEóři z křišťálové koule vyvěštili, že bude dlouhá a tuhá zima. Už se začínáte bát? Co budete dělat?
Ano, na zimu jsem se začala připravovat s předstihem, jelikož jsem v tom znamení panny, a ta je tak trochu předvídavá . Ne teda kvůli předpovědím metereologů, ale kvůli tomu, že mi bylo už nějakou dobu jasné, že se bude zdražovat elektrika. A tak jsem kontaktovala ČEZ, a zahájila s nima jednání jak z toho vyjít, s co nejméně "odřenýma ušima"
. Takže jsem ještě včas "chytila" moment, kdy jsem mohla alespoň trochu ovlivnit náklady na topení. Zdražovat se bude všechno. I to dřevo a koks a podle mne zdraží i plyn, i když o tom zatím ještě moc nemluví. A podle mne zima bude, a bude i mráz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.