Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou politickou stranu nejčastěji volí rómové

Od: kopecka odpovědí: 13 změna:
Blíží se pomalu volby a mne by zajímalo jaké priority a cíle mají romové a co chtějí v zemi zlepšit a jestli je pro ně důležitá např. suverenita země,vystoupení z EU,spravedlnost soudů apod.Je hnutí SPD pro rómy správná volba ve volebním programu a myslíte,že budou jim dávat hlasy sami romové a stojí za Okamurou nebo spíše jinou stranou?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minitroll
hodnocení

10x
Nejčastěji tu, kterou po nich chce v den voleb ten chlápek, co jim dá 500 na ruku, když tam hodí ten správný lístek...

joudic*
hodnocení

1x
za par kil i spd

tabletka*
hodnocení

0x

Babiše, to je taky Róm

ee
Není spíš Slovák nebo Maďar?
tabletka*

Podle ksichtu a toho, že nemluví ani pořádně slovensky to Slovák ani Maďar nebude.

id

@tabletka - kde najdu informaci, že Babiš je Rom. Kde jste to vyčetla vy?

tabletka*

Podívala jsem se na něj, poslechla jsem si ho a ověřila si jeho pravdomluvnost.

id

Aha, tak to máte nějakou nadlidsku schopnost, gratuluji. Informace zcela podložená - JPP.

tabletka*

id - no hlavně že vy ho znáte osobně jak svý boty

"Podle ksichtu a toho, že nemluví ani pořádně slovensky to Slovák ani Maďar nebude." podle ksichtu bych nikdy netvrdil, že je cigán,že je Maďar je nabíledni., oni totiž Maďaři žijící v česku, mluví velmi dobře česky a současně i slovensky podle toho by to poznal jedině jasnovidec! p. Babiš je jen Slovák-takových slováků žijících vČesku klidně víc jak 60 roků je hodně co mluví "Československy"Asi žádného cigána nebo madara neznáte!
joudic*
je to rom ;)

jirik50*

řeč je o volbách a romech a vy sem taháte babiše, já to považuji ze obsesi

markusak
hodnocení

0x

Napříč politickým spektrem, možná spíše doleva, ale nelze zobecňovat. Takže ČSSD, ANO, případně nějaké mimoparlamentní strany. Mimochodem, víte, že mají i "svoji"politickou stranu? - cs.wikipedia.org/...

Vámi nabízená témata nejsou často prioritní, klíčovým faktorem je sociální politika (ve smyslu začlenění minority do majority, důstojné bydlení). Jinak SPD volí asi jako v 90. letech Sládkovu Republikánskou stranu, čili téměř vůbec (ani se moc nedivím).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]