Nejste přihlášen/a.
Myslím takové ty hvězdičky, herci, moderátoři, missky, zpěváčci, kteří jsou slavní, ale ne zas tak, aby měly své soukromé lokajstvo.
Fakt před sebou tlačí vozejk a stojí frontu u kasy v tescu?
Dobrý den. Co vím tak v mnoha případech si v klidu nakupují sami jako kdokoliv jiný a nebo za ně občas také nakupuje pro klid méně známý protějšek (bavíme-li se o osobním nakupování). Pro každého je celebrita někdo jiný ale co si pamatuji například paní Pawlowská si prohlíží zboží menších obchůdků v centru aby si pak sedla do nedaleké kavárny, paní Machourková s dcerou kupuje deštník a protože jsou obě dost vysoké hledají nějaký větší, paní Podkapová si to v klidu šine místním nákupním centrem atd. Jinak popularita většinou není nic moc příjemného. Což však nemusí vadit, ono to tak nevypadá ale stačí když si vezmete třeba tmavé brýle a pokud nepromluvíte svým typickým hlasem (kt. je dobré poznávací znamení zejména u herců, dabérů atd.) je téměř vyloučeno aby vás kdokoliv poznal..
Vždyť jsou to přece lidé jako my ostatní. Proč by si tedy nevytáhli vozík a nenakupovali? Je to naprosto normální.
I kdybych byla slavná osobnost a měla k ruce sluhy, nakupovala bych jen sama. Ráda si sama vybírám, hlavně maso, ovoce, zeleninu. Ráda se projdu po ploše, neočumuju u všeho 10 minut, ale vyhledávám, co by se hodilo. Obvykle mám "pamatováček", co je třeba koupit. Bez něj polovinu nedonesu.
Ráda nahlížím do vozíků ostatním lidem, co nakupují oni. Nedávno mě pobavil obsah vozíku staršího neupraveného muže. Půlka chleba a 6 flašek rumu, byl v akci. Přemýšlím, co se z tohoto dá uvařit. Zatím jsem na nic nepřišla. Na chleba rum nenamažeš. Jaga.
Uvařit nic, ale bude se mu hezky spinkat Hned jsem si vzpomněla na cumlíček a dokonce i dohledala jiný pramen (aby si někdo nemyslel, jakže to doma vedeme
):
Dumlej a spi
Skutečným předobrazem dnešních dudlíků se stal jednoduchý váček z látky, který se naplnil chlebem namočeným v medu, makovém odvaru nebo dokonce alkoholu.
Dobrý den. U některých je to dlouho, u některých méně, ale potkal jsem několikrát pana Brabce a pana Abraháma. Dále Danielu Kolářovou, pana Lukavského, pana Ráže, pana Vlasáka, paní Vondráčkovou, pana Freje samotného i s paní Galatíkovou. Bylo jich víc, ale musel bych vzpomínat. A vždy to bylo v potravinách.
Myslím, že většina chodí normálně nakupovat, jako my. Jsou docela nenápadní, že člověk váhá, zda jsou to oni. Jakoby nestáli o pozornost. A většinou jsou menší, než jsme si mysleli / Jan Rosák třeba/. Stála jsem v potravinách v Ostravě za Marií Rottrovou. Taky byla taková drobná. Viděla jsem v Jeseníku Tomáše Matonohu nakupovat v Albertu. Nedávno jsem se bavila v cukrárně s Karlem Plíhalem. Ten zas zhubl, dal se na zdravý životní styl. Když u nás hostuje divadlo z Prahy nebo Brna a přijedou dřív, tak herečky, co známe z televize, nakupují v LIDLu a s vozejkama!
Lokajstvo nemají ani manželky premiérů, zato ochranku. Ta současná prý nakupuje v Dlouhé, kabelka za 24000Kč...Jinak by se nudily, neb nepracují. A za ní se plouží čtveřice goril, a tu platíme...
S / (za?) nákupy odjíždějí na Zanzibar. zivot.org/...
Pokud vzpomeneme britskou Lady D., chodívala se syny k McDonaldovi. V mikině a šortkách, když na to přišlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.