Nejste přihlášen/a.
Ano, slyšela jsem o této sektě. A ani ve snu by mne nenapadlo, abych do takového spolku lezla. A je mi Vás docela líto, když k tomu, abyste se cítila svobodně, potřebujete nějakého orátora, jehož jediným cílem je, aby Vám tu svobodu vzal, a abyste byla pod jeho vlivem. Nepotřebuji od nikoho, aby mne zachraňoval, jelikož jsem se ničím neprovinila. A Vám přeji, abyste co nejdříve "prohlédla", a vymanila se z toho spolku.
A jestli jste tady hledala adepty, tak to jste na špatné adrese.
Dobrý den, z podstaty věci vám žádná církev nenabídne stoprocentní svobodu. A teď tu mluvím o klasických církvích, nikoliv o minoritních sdružením na hranicích sekt s pár lidmi po celém světě. Největší svoboda je právě v tom, že se člověk rozhoduje sám a to se tak nějak kryje s tím, co církve hlásají. Pro mě je třeba svoboda to, vzít si na záda batoh a vyrazit do přírody, ale to už je na nastavení každého jednotlivce.
Přeji krásný den.
Podle mně v prvé řadě je důležité definovat co to vlastně svoboda je a jak se v životě uplatňuje a má používat?
Je svoboda to, že si každý může počínat podle svých zájmů a libosti bez omezení? Asi těžko, jelikož by to mohlo omezit a poškozovat někoho jiného.
Proto svobobu vidím v tom, že je ve spočenském prostoru nezbytné, důležité a zásadní, svobodně se chovat v souladu se zákony dané společnosti, zásadami společenského a slušného chování atd. konkrétní společnosti. Když takto budu činit, tak moji svobodu nikdo a nic nemůže omezit-ohrozit, třeba tím, že mně policie zastaví a dá pokutu za rychlou jízdu. Tímto by byla moje svoboda "pokračovat svobodně ve svém cestě" omezena.
Zdravím -miro
" co Bůh vlastně dělá, kde teď je"
Na to Bible nemá jasnou odpověď. Ani na to, jak přesně vypadá, co má na sobě za oblečení, ozdoby a další detaily.
O této sektě jsou podrobnější články např. na info.dingir.cz/...
Jižní Korea v Česku? Ta globalizace... cs.wikipedia.org/...
Šinčchondži,, "nové nebe na zemi"- Pro získání nových členů používá manipulativní techniky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.