Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 13 a mám dvě dírky v uchu a strašně bych si přála i helix piercing (přikládám obrázek kdybyste náhodou nevěděli). S druhou dírkou souhlasili všichni (rodiče, rodina...) a s helix také. Mamka mi řekla že se mnou do zlatnictví na nastřelení klidně půjde že není problém (navíc mám pocit že do 15cti let s vámi musí jít dospělý). No a mě zajímá názor Vás, ostatních lidí, co si pomyslíte když uvidíte že má 13cti leté dítě piercing? Ja se nemaluji, nemám umělé nehty a ani si nebarvím vlasy jako zbytek holek z mé třídy, takže jediná divná věc co by vás na mě mohla zarazit by byl ten piercing.
Prosím Vás o upřímný názor a děkuji Vám za odpovědi a Vámi strávený čas nad touto otázkou.
Tohle je zrovna akupunkturní bod paže. U třináctky by mne to trochu zaskočilo. Myslím, že by měla mít jiné priority. Jinak se ocvočkuj, jak chceš. To je každého věc. Aspoň člověk ví, s kým má tu čest. Někdo chce vynikat dovednostmi, znalostmi, přirozenou krásou, někdo množstvím nastřeleného kovu nebo vytetovaným dravcem ve výstřihu svatebních šatů...
Asi nemá cenu vysvětlovat, že každý bod na uchu souvisí s určitým orgánem těla. Takže můj názor je, že souhlasím s tím, co napsala "liska".
Škoda jen, že spoustu vlastností nelze tak snadno odhalit, jak píšete Vy. Netušil jsem, že chtít piercing ve 13 automaticky znamená, že ten člověk nechce vynikat znalostmi a dovednostmi. Představte si, že i potetování lidé mají čas na jiné činnosti než jen sedět u tatéra a vymýšlet si, kterou šílenost si na sebe nechají vytetovat příště.
Já myslím, že v dnešní době lidi nad tím moc nepřemýšlejí když na ulici potkají 13 letou holku s piercingen v uchu. A jestli si toho vůbec všimnou, navíc kdyby si všimli, tak nevědí ani nepoznají, že je holčině zrovna 13. Když s tím vaši souhlasí, tak si to berou i na zodpovědnost. Asi se jim to také líbí. Mně se to na té fotografii také líbí. Není to nic výstředního, horší jsou ty nevzhledné buvolí piercingy u nosu nebo na rtech. A máš pravdu, některé holky tvého věku to dost přehánějí se svým zevnějškem, ničí si třeba vlasy. Pak v 18 se budou divit, že mají na hlavě plešku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.