Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing ve 13 - váš názor?

Od: ada* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, je mi 13 a mám dvě dírky v uchu a strašně bych si přála i helix piercing (přikládám obrázek kdybyste náhodou nevěděli). S druhou dírkou souhlasili všichni (rodiče, rodina...) a s helix také. Mamka mi řekla že se mnou do zlatnictví na nastřelení klidně půjde že není problém (navíc mám pocit že do 15cti let s vámi musí jít dospělý). No a mě zajímá názor Vás, ostatních lidí, co si pomyslíte když uvidíte že má 13cti leté dítě piercing? Ja se nemaluji, nemám umělé nehty a ani si nebarvím vlasy jako zbytek holek z mé třídy, takže jediná divná věc co by vás na mě mohla zarazit by byl ten piercing.

Prosím Vás o upřímný názor a děkuji Vám za odpovědi a Vámi strávený čas nad touto otázkou.

Piercing ve 13 - váš názor?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

11x

Tohle je zrovna akupunkturní bod paže. U třináctky by mne to trochu zaskočilo. Myslím, že by měla mít jiné priority. Jinak se ocvočkuj, jak chceš. To je každého věc. Aspoň člověk ví, s kým má tu čest. Někdo chce vynikat dovednostmi, znalostmi, přirozenou krásou, někdo množstvím nastřeleného kovu nebo vytetovaným dravcem ve výstřihu svatebních šatů...

12.09.21 14:05

liska5*palec*

Asi nemá cenu vysvětlovat, že každý bod na uchu souvisí s určitým orgánem těla. Takže můj názor je, že souhlasím s tím, co napsala "liska".

Škoda jen, že spoustu vlastností nelze tak snadno odhalit, jak píšete Vy. Netušil jsem, že chtít piercing ve 13 automaticky znamená, že ten člověk nechce vynikat znalostmi a dovednostmi. Představte si, že i potetování lidé mají čas na jiné činnosti než jen sedět u tatéra a vymýšlet si, kterou šílenost si na sebe nechají vytetovat příště.

smode*
hodnocení

2x
Hezký den. U dívky se mi to líbí. Je to příjemné ozvláštnění jinak obligátních náušnic :)

hodnocení

1x

V pohode. Nic zajimaveho ani neobvykleho.

chrupavka
hodnocení

0x

V tomhle místě je v uchu kost zvaná chrupavka a ta se strašně blbě hojí, občas při děravení praskne a to je pak polízanice třeba na půl roku

maylin*
hodnocení

0x
Helix piercingy se mi moc líbí (u holek a mladých žen všech věkových kategorií). Akorát bych si být tebou naušnici nenechávala nastřelit ve zlatnictví, ale u dětské doktorky.

hann
hodnocení

0x

Já myslím, že v dnešní době lidi nad tím moc nepřemýšlejí když na ulici potkají 13 letou holku s piercingen v uchu. A jestli si toho vůbec všimnou, navíc kdyby si všimli, tak nevědí ani nepoznají, že je holčině zrovna 13. Když s tím vaši souhlasí, tak si to berou i na zodpovědnost. Asi se jim to také líbí. Mně se to na té fotografii také líbí. Není to nic výstředního, horší jsou ty nevzhledné buvolí piercingy u nosu nebo na rtech. A máš pravdu, některé holky tvého věku to dost přehánějí se svým zevnějškem, ničí si třeba vlasy. Pak v 18 se budou divit, že mají na hlavě plešku.

hodnocení

0x

Nemám s tím problém, ale... proč tě zajímají cizí názory?

gordon

protze to nedela kvuli sobě asi

gordon
12.09.21 17:07

mlcim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]