Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak bývá v tomto okrese v zimě

Od: martinna® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám možnost pronajmout dlouhodobě chalupu v Úbislavicích v okr. Jičín. Pokud je někdo z toho konce tak mě zajímá jak je to tam se sněhem.Budu často přejíždět do okr. Kolín-děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to tak akorát na rozhraní. Když jedeš od Jičína k Nový Pace, tak v Jičíně je bez sněhu, vyjedeš kopec zvaný Babák a jseš jako v jiným světě. Zima a sníh. A Úbyslavice jsou akorát na té hranici.
hodnocení

Díky,ale moc jste mi nepomohl.Jde mi o to zda tam musím mít řetězy nebo bez...to víte babča:)

Řetězy?
Možná někde v kufru, kdyby nastal stav ztroskotání. Ten ovšem nastává maximálně jednou za deset let. Takže zbytečná zátěž v autě.
Tam je z mého pohledu rovina. Dobrý zimní pneumatiky ano, o tom žádná.
Bydlím ještě dost kilometrů za Novou Pakou, na horách. Nemám ani čtyřkolku, ani řetězy a dostanu se všude kam potřebuji. Dobrý zimní pneumatiky je základ.
hodnocení

Děkuji moc...potěšil jste mě*pusa*

Od Kolína se na Úbyslavice Stav odbočuje akorát na začátku kopce Babák. A je to po rovině. Malý kopec je až o kousek dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]