Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat

Od: jzeja odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, jedná se spíše o pomůcku, než asi o typický polštář pod hlavu. Je většinou k vidění v jihokorejských filmech. Materiál je z korálků , není to typický polštář. Korálky jsou velké a jakoby navlečené...já nevím jak to popsat více)) Vevnitř je to pak duté, ty korálky jsou napnuté na nějaké konstrukci ve tvaru oválu, nebo oblého trojuhelníku.

Poradíte jak to hledat ve zboží po netu, nějaký název, nebo radu co zadat do vyhledávače?

Respektive víte někdo o tom více a k čemu to vlastně slouží?

Předem děkuji za Váš čas a nervy s mojim dotazem ))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

globuli
hodnocení

2x

Zdravím, zkusila jsem podle vašeho popisu zadat do Googlu: Korean beaded pillow a našlo mi to jeden odkaz na eBay. Zkuste hledat prostřednitvím podobných hesel, nikdy jsem to neviděla a neporadím, k čemu to slouží.

jzeja
hodnocení

Děkuji, jo to je ono, je jich tam více, i jiných tvarů, dík moc.

Je to asi jakási opěrka hlavy ze dřeva, respektive ze dřevěných kuliček. Asi to bude nějaká masáž, asi jako jsou u nás do auta ty korálky na sedadlo řidiče. Čumím na korejské filmy a mám chutě si to pořídit ))

Přeji hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]