Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volební průzkum

Od: totak® odpovědí: 13 změna:

Takhle se to musí dělat aby vám vyšlo, to co chcete.

ZDROJ novinky.cz/...

Akorát že už tady bez menších stran mi vychází součet kolem 130% a to je posím nejsledovanější zdroj informací v Čechách.

Volební průzkum

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

markusak
hodnocení

1x

Data ukazují volební potenciál, co vám nesedí? Volební potenciál vyjadřuje maximální možný zisk strany či koalice v případě, že by jí u voleb dali hlas všichni voliči, kteří volbu daného subjektu zvažují. Suma potenciálů není sto procent. Volič rozhodující se například mezi dvěma subjekty je započítáván jako potenciální volič obou z nich. Nejde tedy o prognózu výsledků voleb jako v případě volebního modelu. (citace z článku) Chce to ty články i číst.

gordon
hodnocení

0x

Jak muzou mit Marxiští komunističtí piráti 27%? Co je na nich tak přitažlivé? Vážně...rád bych to věděl.

gordone,

to byste asi nepochopil, páč ne každý má stejný názor jako Vy, ale to jste již přeci poznal.

kami123
hodnocení

0x

člověk může zvažovat více než jednu stranu, teoreticky by každá strana mohla mít potenciál 100%

hodnocení

A pak vysvětluj dětem že 100% je celek. To je jako účinnost plynových kotlů. Tam taky reklama tvrdí že účinnost je 110...115..120 Takové kotle pak vytopí barák a ještě asi cpou plyn trubkama zpátky do Ruska do země.

donpapa

@totak Vidíte, právě proto je nutné, aby ve školách učili kvalitní učitelé. Ti tam budou pouze v případě, že budou mít výrazně nadprůměrné platy. Benefitem bude, že se zabrání tomu, aby do vzdělávání dětí zasahovali rodiče s vašimi vědomostmi. Ono totiž samy děti správně zodpoví vaše směšné otázky.

kami123

30% lidí zvažuje, že bude volit Ano.

70% lidí nezvažuje, že bude volit Ano.

hodnocení

Přiznávám, zhřešil jsem , nečetl jsem text, protože mi výsedek součtu neseděl. Mea culpa.

Jen nechápu, proč mi nějaký zamindrákovaný blb naznačuje, že nedokážu vychovávat svoje děti. Jednak jsou už dospělé a v zaměstnání víc, než úspěšné a druhak mi třeba v mensa testech vyšel výsledek přes 130 takže si troufám říct, že nejsem úplný tydýt. A co se týče učitelských platů, tam jsem taky v obraze protože manželka je učitelka s letitou praxí, takže vím, v jakých částkách se jejich platy pohybují.

tak

31% lidí zvažuje volit Spolu a 29% PirStan a 70 % lidí nezvažuje volit Spolu a 70% PirStan

Pánové, zkuste to, prosím, bez urážek kolegů. To se musíte vytahovat na druhé?

Zkuste sdělit stroze, je to tak a tak, a neurážet? To si pak Vaši děti mají vzít příklad z koho?

hodnocení

Hádky nemají smysl. Tyhle předvolební průzkumy stejně platí velké strany aby si lidi rozmysleli, volit ty malé na hranici 5% a raději to hodili jim. Já jenom přehlédl že nejde o klasický předvolební průzkum a proto mě překvapilo že výsledek vylezl přes 130% nota bene když v tom ještě navíc chyběly ty malé strany.

donpapa
hodnocení

0x

Tím se netrapte, přes 50% obyvatel ČR není schopno pochopit psaný text. Patříte k většině, není se za co stydět.

Je potřeba hned všechny urážet? Na pravou míru jsi to neuvedl tak o co jsi lepší? Jsme sice ve volné diskuzi, ale všeho s mírou kolego ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]