Nejste přihlášen/a.
Takhle se to musí dělat aby vám vyšlo, to co chcete.
ZDROJ novinky.cz/...
Akorát že už tady bez menších stran mi vychází součet kolem 130% a to je posím nejsledovanější zdroj informací v Čechách.
Data ukazují volební potenciál, co vám nesedí? Volební potenciál vyjadřuje maximální možný zisk strany či koalice v případě, že by jí u voleb dali hlas všichni voliči, kteří volbu daného subjektu zvažují. Suma potenciálů není sto procent. Volič rozhodující se například mezi dvěma subjekty je započítáván jako potenciální volič obou z nich. Nejde tedy o prognózu výsledků voleb jako v případě volebního modelu. (citace z článku) Chce to ty články i číst.
člověk může zvažovat více než jednu stranu, teoreticky by každá strana mohla mít potenciál 100%
A pak vysvětluj dětem že 100% je celek. To je jako účinnost plynových kotlů. Tam taky reklama tvrdí že účinnost je 110...115..120 Takové kotle pak vytopí barák a ještě asi cpou plyn trubkama zpátky do Ruska do země.
@totak Vidíte, právě proto je nutné, aby ve školách učili kvalitní učitelé. Ti tam budou pouze v případě, že budou mít výrazně nadprůměrné platy. Benefitem bude, že se zabrání tomu, aby do vzdělávání dětí zasahovali rodiče s vašimi vědomostmi. Ono totiž samy děti správně zodpoví vaše směšné otázky.
Přiznávám, zhřešil jsem , nečetl jsem text, protože mi výsedek součtu neseděl. Mea culpa.
Jen nechápu, proč mi nějaký zamindrákovaný blb naznačuje, že nedokážu vychovávat svoje děti. Jednak jsou už dospělé a v zaměstnání víc, než úspěšné a druhak mi třeba v mensa testech vyšel výsledek přes 130 takže si troufám říct, že nejsem úplný tydýt. A co se týče učitelských platů, tam jsem taky v obraze protože manželka je učitelka s letitou praxí, takže vím, v jakých částkách se jejich platy pohybují.
Pánové, zkuste to, prosím, bez urážek kolegů. To se musíte vytahovat na druhé?
Zkuste sdělit stroze, je to tak a tak, a neurážet? To si pak Vaši děti mají vzít příklad z koho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.