Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zítra se chystám navštívit výstavu Floria Věžky. Poraďte, co si mám koupit, loni to bylo aloe vera a juka, letos se chystám koupit rakytník řešetlákový a citronovou trávu, ale nevím, co ještě. Mělo by to být něco nenáročného, netradičního pokud možno i užitečného nebo aspoň pěkné na pohled. Je jedno jestli to bude do bytu nebo na zahradu, ale nechci žádné muškáty apod. díky za tipy.
Pozn. Prý existuje nějaká rostlina, která se dá použít i místo cukru např. do čaje, neví někdo, jak se jmenuje? Předem díky za rady.
dobře bylo koupil jsem Calamondin-citrus, lipii, citronovou trávu, rakytníky-ale ty nevím, kde zasadím, když mají vyrůst 4 metry do výšky a 5 metrů do šířky. :D jinak jsem se musel krotit, finance nejsou neomezené, ale pravý ementál a parmazán jsem si koupit musel
stejně, tak jako tu sušenou šunku, co tam byla, fakt mňamka, doporučuju, ale ta cena...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.