Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco na stres bez předpisu

Od: milan6 odpovědí: 6 změna:
Myslíte, že lze v lékárně bez lékařského předpisu koupit nějaký lék na silný stres? Ráno, před školou, se budím a třesu se, jsem hodně nervózní z celého dne, a to i přes to, že vím, že nic z čeho bych se takhle měl stresovat, mě nečeká, nemohu si ale pomoct a stres mi vždy děsně zkazí náladu a chuť do života. Díky za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Guajacuran a hořčík.

kare
hodnocení

0x
Zkuste bylinky, čaj. Meduňku atd.

kt
hodnocení

0x

Na silný stres-to bude spíš lék na recept. Zaměřte se na příčinu, proč se stresujete. Více se toho naučit? A být tak více v jistotě, že sám sebe nezklamete a stres tak ubyde. Jestli se vám třeba ve škole nelíbí, že tam nemáte kamarády, blbě se tam cítíte, nebo snad šikana, posměch. tak to člověka fakt otráví a vezme náladu. O tom mluvte třeba s rodiči. Ale něco přírodního na stres vám v lékárně určitě doporučí i bez receptu, odborněji vám poradí.

gordon
hodnocení

0x

cvičit, zvedat tezke váhy, jako chlap byst tohle mit neměl, asi mas hormonalni nerovnovahu...malo testosteronu..dostatek testosteronu zpusobuje, ze mas tzv "v pí*i". A cvicenim, tim, že nemas nadvahu zpusobujes, ze ho telo vyrabi vic.

joudic*
05.09.21 15:39
hodnocení

0x
CBD kapky

ramf
hodnocení

0x

Nejjednodušší je odstranit stresující faktor. Jenomže ono to vždy nejde, do školy se musí. Tak meduňkový čaj před spaním, vstávání do sluníčka a jízda na kole nebo na koloběžce. Včera jsme měli mistrovství v koloběžení, koloběžka se dala zdarma půjčit, za rok bude jízda zase, přijďte! praha6.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]