Nejste přihlášen/a.
Prosim pouze jine odpovedi než..."poradit lidem"
nezda se mi, že lidi co to zalozili jsou takovi altruisti aby to delali zadarmo a tolik penez z reklamy aby to uzivilo 3 lidi to snad nevydelava.
Tak napíši, jaký má poradna smysl pro mne. Prostě se večer kouknu, co je nového na poradně, a jestli bych náhodou nemohla přispět svou "trochou do mlýna". Je pravda, že někdy jsou zde otázky takové, že nemám chuť odpovídat, protože mi je jasné, že si z nás tazatel chce dělat šoufky. A to už mne nebaví. A pak má pro mne tato poradna význam kvůli tomu, že když potřebuji poradit, tak tady většinou odpověď najdu. No a jestli z této poradny mají finanční prospěch někteří lidé, je mi úplně šumafuk. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, protože provoz takovéto poradny má určitě své nároky, kterým já nerozumím. Takže se tím nemíním zabývat. Jsem normální uživatel a jsem ráda, že všechno funguje. A vůbec nechápu, proč Vás zajímá, kdo a kolik z provozu této poradny má. Vy snad pracujete zadarmo? Já teda nikdy.
jen jsem zvedavej clovek, kdyz se za nic neplatí tak se vydelava na informacich ktere lidi o sobe poskytnou. No tak me zajima jakpak to tady asi chodi a co deje za oponou.
Vytvari se z prispevku treba databaze a ta se preprodava spolecnostem, ktere delaji vyvoj umele inteligence?
Dělá se tu obcas průzkum veřejného mínění nějakou třetí stranou?
Puzivají se tu booti?
Pouzivaji se informace zde uvedene aby cloveku uskodily?
Treba tohle me zajima
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.