Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změnil se váš volební názor?

Od: jethro® odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych se zeptat, jestli se u vás cca za poslední 2 měsíce změnil váš volební názor. Jestli teď chcete v říjnu volit několho jiného, než třeba před dvěma měsíci.
Neptám se koho, jen jestli u vás došlo ke změně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
Včera jsem zahlédl úžasných 5P komunistů na plakátu a hodně jsem se z toho otřásl.
Jako hlavní tahák je vyšší zdanění velkých firem, bankovní daň a já nevím co všechno, co možná na první pohled vypadá i dost logicky, dokud se člověk nezamýšlí nad následky takových kroků. A celé je to shrnuto v jednoduchém úderném sloganu, který útočí na základní pudy jejich typického voliče, našeho nedalekého souseda, který v životě nepracoval a strašně trpí představou, že my všichni v ulici máme vlastní auta, byť ne nutně nová. Ten slogan zní "Přidat potřebným, ubrat bohatým!“
Tak nevím, chodil jsem na rozdíl od něj jak jantar poctivě do školy, dovzdělával jsem se i hodně při zaměstnání, abych se všechno potřebné naučil, zatímco on studoval nárok na sociální dávky, dělal jsem hodně nad 40 hodin týdně, když on šel tak maximálně na procházku na pracák, abych měl s manželkou a dětmi kde bydlet, a oni mi to snad chtějí sebrat, protože mám víc než on.
No, dlouho jsem přemýšlel, ale nezviklali mě.

kami123
hodnocení

1x

Ne, rád si potrpím na tradice, k volbám nepůjdu stejně jako vždycky.

Ne nezměnily

Potom ale nenadávej.

hodnocení

1x

Ne nezměnily

Nezměnil jsem názor od minulých voleb.

Pravice.

hodnocení

Vychází to tak, jak jsem předpokládal, a z toho mi vyplývá, že volební kampaně jsou vlastně úplně zbytečné. Naprostá většina lidí je nezlomně přesvědčená a svůj názor a preference nezmění.

A kdo je přece jenom nerozhodnutý volič, tak váhá jenom mezi těmi, kteří budou stejně ve sněmovně spolupracovat. Umím si představit váhání mezi ANO a KSČM, ale těžko se bude někdo rozhodovat mezi ANO a SPOLU.

hodnocení

0x
Pár let po sobě jsem volil piráty abych jim dal šanci ukázat co chtějí dělat. Že třeba přinesou nový vítr do politiky. Letos, po tom co ukázali, jsem chtěl hodit do urny Stan. ale nehodím, protože jsou v koalici takže teď vážně nevím co z obálky vyndat a co zahodit. Už jsem uvažoval i o tom že tam hodím Cibulkovu velestranu jen proto aby předseda volební komise musel ten celý název opisovat :)

laddr
hodnocení

0x

Ne. Naposled v roce 2015 po začátku invaze "Syřanů".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]