Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k narozeninám

Od: merlina odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, hledám dárek pro moji kamarádku, která bude mít o víkendu narozeniny. Bude jí 16, má ráda lezení a zvířata. Co by se jí mohlo líbit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

Kup jí kamzíka.

hodnocení

0x

Dárek není jen o tom, něco dát, protože musím a abych to měla z krku. Nad vhodným dárkem bys měla přemýšlet hlavně Ty sama. Přemýšlet a vybrat něco, co by jí opravdu udělalo radost. Ty ji znáš přece nejlíp. Ne, co první uvidíš v krámě, nebo co Ti poradí cizí lidé, kteří neznají kamarádku ani Tebe.

Mně dal asi ve věku kamarádky jeden chlapec veliké malované lízátko. Bylo velké jako pivní tácek, možná i větší. A měla jsem z něj opravdu radost.

A že má ráda zvířata? Důležité je, kde bydlí /domek, byt.../, jaké zvíře by jí rodiče povolili. Zvířátka nejsou vděčný dárek. Zpočátku jásot, radost, za nějaký čas člověk zjistí, že se o to musí starat. A následuje útulek.

Já bych ze zvířátek jásala, kdybys mi dala prasátko, takové růžové, o váze 120 - 150 kg. S tím bych si poradila. *smich2* Jinak zvíře by si měl každý vybrat sám /a nejprve mít svolení rodičů./ Jaga.

magda
hodnocení

0x

Ahoj. Já právě vybírám dárky k narozeninám a objevila jsem tuto stránku https://coolzazitky. Cz/ myslím si, že tam je toho na výběr dost a dárky jsou originální. Máte s tímto někdo zkušenosti?

maxitroll
Máme, jsou to podvodníci tam nic nebrat!

liska5
hodnocení

0x

V jaké asi hodnotě? Do dvou stovek? Náramek z korálků, šátek - takový ten nákrčník, knížku, peněženku nebo ledvinku, rukavice - nějaké vtipné bezprsťáky, lístek na nějaký koncert, hokej nebo divadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]