Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přešel někdo z vás na elektronickou cigaretu?

Od: izina odpovědí: 2 změna:
Je tu nějaký silný kuřák, který dokázal přejít na elektronku? A jak to šlo? Nechci Iqos, vyšly by mě stejně jako cigarety, a to nechci. Přeci je elektronika a liquid vyjde o dost levněji, i když hlavní je zdraví. Dokázali jste to že dne na den? Nebo postupně nebo vůbec?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já znám jenom jednoho, který to nedokázal. Od časných ranních hodin kašle, kašle a kašle, až se rdousí. Je mnohem mladší, než já, a v každém mezipatří stojí opřen o zábradlí a lapá po dechu, když kolem něj vybíhám. Navíc každou chvíli sedí na balkoně a smradí ostatním do bytů. A ta podestýlka z vajglů v trávníku, to je taky jeho dílo.

hodnocení

0x

Tak, ze dne na den to není.

Já si koupil tuhletu a za 4 měsíce jsem to snížil ze 20- 30ks denně, na 10ks (klasické cigarety)

vaprio.cz/...

Hlavní je dobrý liqid (chce to zkoušet který vám sedne, bude chutnat) hlavně né ten mentolový*blee*

No uvidíme jak to půjde dál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]