Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Feron, vata na cídění kovů

Od: kajakajan* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím nevěděl by někdo? Dřív existovala vata na cídění kovů, v plechovce, taková černá, jmenavala se FERON. Ale nevím jestli se ještě dělá, nebo jestli má nějakou náhradu. Děkuji. KH.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jako náhradu bych doporučil Auron, čistí skvěle.

devlin

Auron je na zlato a stříbro, na znečištění kovů jako jsou bronzy a podobně není moc účinný (resp. vůbec). Moc děkuji za odkaz na Brasso Duraglit (Brasso polish wadding). Jinak plechovka od Feron byla opravdu černá, ale to není podstatné.

jabraka*
hodnocení

0x

Nedávno jsem koupil na cídění připálenin jemnou drátěnku.Mohu ji jen doporučit.

JB

Feron, vata na cídění kovů

martinlanda
hodnocení

0x

Vata na cídění kovů Feron - dnes bohužel již neexistující výrobek - byla zcela zjevně velmi zdařilou českou kopií britského produktu Brasso Duraglit (Brasso polish wadding), který si lze obednat přes Internet ze zahraničí. Trvalo mi dlouho než jsem na to, zcela náhodou, přišel. Tak se chci podělit o informaci.

romik8
hodnocení

0x
nebyla černá ale červena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]