Nejste přihlášen/a.
ahoj...narazila jsem na internetu na toto a v\volává to ve mě divné pocity takové rozpoložené. Nevím no teď to hodně lidí maluje ale mě se to asi nelíbí nechtěla bych to doma.
Slovo umění je pro tuto tvorbu příliš vznešené. Jde o docela obyčejnou výdělečnou činnost založenou na lidské důvěřivosti, nebojím se napsat na lidské hlouposti. Netuším, kolik si autorka za malůvky účtuje, ale i 1 Kč je mnoho. Ale kupce má, ti jsou spokojení...
Nehledejte v tom žádné pocity, žádné duševno. Jde jen o mazanost autorky.
bimbam: Váš názor není nic nového pod sluncem. I Paul Cézanne cituji: P.Cézanne. byl po většinu života zesměšňován, podivín, ignorován a tvořil v izolaci a ústraní. Mohl bych uvést další umělce ve své době považovány za mazali a prodávající svá díla za 1 korunu. Vincenta van Gogha dílo bylo za jeho života téměř neznámé a před jeho smrtí se prodalo za rok jen jedno jeho dílo. A mohl bych pokračovat. Pouze čas ukáže. Takových "odborníků" na umění se našlo i v minulosti.
Jiofa - berte můj názor jako jeden z názorů zde ve volné diskuzi. Prohlédla jsem si i další tvorbu a pročetla některé citové výlevy na FB. Pak jsem napsala, co jsem napsala. Mnoho lidí to kupuje.a jásá na tím. Co s tím rozporem? Nic .
Anděl není to nejhorší, co jsem kdy viděla namalováno. První tři obrázky na mne působí depresivně, neboť vidím pouze černé obdélníky. Úplně černá plátna se snad nemohou líbit nikomu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.