Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat bez zvláštní stravy?

Od: ndjsj odpovědí: 8 změna:
Mam při 181 cm 59 kg a chtěl bych mit tak 65-70kg abych nebyl "kus hovna" a sciplotina, co tedy jist pokud je podminkou ze to musi byt dobre a bez posilovani apod.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

Je pro tebe bůček dobrý?

hodnocení

0x

Jíst normálně. Jestli jsou údaje které uvádíte správné, tak jste podvyživený. A jestli je podmínka, aby to bylo dobré, tak to už záleží na Vás, jak si uvaříte, tak budete jíst. Když to neumíte, tak se obraťte třeba na maminku, aby Vás to naučila. Ale v dnešní době můžete najít i na internetu různé rcepty a podle nich si uvařit.

zapominacjmen
hodnocení

Jen jedno kilo ale pohybuje se to 59-62. A jim hlavně polotovary vařit se mi nechce, moc práce.

Nojo, tak to se nedivte. Z polotovarů bych také byla podvyživená, protože bych toho moc nesnědla. A ještě ke všemu bych byla asi z těch sajrajtů i nemocná. ;)

zapominacjmen
hodnocení

S tou nemocí je to přehnané. Já jedl pár týdnů zdravě, a bylo mi z toho špatně a nevolno, když sem přešel na původní stravu tak už to bylo dobré. Pokud to tělo dobře snáší není dobré se omezovat protože je to ještě horší a jíst co člověku chutná. Občas si koupim třeba bio mléko nebo bio jogurty abych to aspoň trošku zmírnil.

Však je to Vaše tělo, Vaše zdraví, Váš názor. Proti gustu, žádný dišputát. ;)

rafm
hodnocení

0x

Na "normální" váhu se dostanete už přibráním pouhých 2kg, zvláště jste-li mlád. Stačí hodně pít vodu:-D. Tedy podle BMI (=18.62= 61/1,812). Typ postavy a osvalení =?

Doporučuji obědvat svíčkovou se šesti, jednou týdně. Nebo jíst 6x denně, jako když se hubne. Stačí se nešidit, v globále. Podle mne: Krásná postava.

azusa
hodnocení

0x
BRAMBŮRKY
Nebo třeba hermelín

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]