Nejste přihlášen/a.
Říká se, že plavání je skvělý pohyb na spalování kalorií a proto je doporučováno všem kdo mají velkou nadváhu a obezitu. Velryba je obrovský mořský savec, který má v sobě velké množství tuků a přesto nehubne. Co dělají velryby špatně, když žraloci jsou štíhlí?
@gumidek Mně teda pandy tlusté nepřipadají (spíš jsou chlupaté). Z toho, co snědí si jejich tělo dokáže vzít jen 25 %. Takže mají docela dost neefektivní trávení a nejsou si schopné udělat zásobu tuku, aby mohly spát přes zimu jako medvědi.
Dost klišé...
Já bych zavedl novou myšlenku. Proč jsou pandy tak tlusté, když nepotřebují tuk k zimnímu spánku (neprovozují ho) a živý se bambusem, rostlinami a sem tam nějaký ten hmyz?
Jí 12hodin denně 30kg potravy a klidně 40x vyměšuje.
Proč to dělají?
To ani velryba tak nežere a její rozměry jsou zcela normální (nelze plést jabka a hrušky - s žralokem toho má málo společného)
Proč je jablko menší než hruška?
Vždyť obojí roste na stromě?
Příjde tento typ dotazů někomu vtipný? Mě tedy ne.
S verlybou je to nemlich to samé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.