Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy přijde balíček?

Od: 1267 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

objednala jsem si dneska balíček. Napsali mi že předpokládáný termín je 27.8 což je pátek. Teď mi přišlo avízo od české pošty že balíček je v depu Pardubice. Já bydlím v Č. Budějovicích. Myslíte, že balíček přijde už zítra? Společnost u které jsem si balík objednala psala, že balík bude doručen následující pracovní den. Tak teď nevím, kdy mi ho doručí.

Není to tak důležité. Budu doma zítra i pozítří. Ale chtěla bych jet alespoň na nákup. Holt počkám, až mi přijde. (je to balík do ruky)

Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

2x

Nevím jak u vás na poště,ale u nás ráno volají, že budou dnes doručovat balíček. (pokud jste dala číslo tel. při objednávce). Takže tak do 9.00 hod ráno, by jste se to měla dozvědět. Čas doručení neuvádějí, ale kontakt na řidiče ano.

doplněno 25.08.21 21:48:

Blbě jsem to napsal. Ráno do 9 pošlou sms, že dnes budou doručovat balíček bez určení času s možností kontaktovat řidiče. Před příjezdem řidič zavolá, že jede k vám. Takto jsem měl avízo před týdnem.

ramf
hodnocení

2x

Tak to máte luxusní s tím SMS a telefonováním. U nás vždy vhodí cedulku "nezastižen adresát vyzvedněte si ...od - do..." a šupity dupity hupity - musíte pelášit na poštu. Nejsou prý lidi.

kami123
hodnocení

0x

Možné to je.

hodnocení

0x

Jestli vám přišel od pošty mail, tak ráno se tam dočtete, jestli vám bude balíček doručován, nebo je na cestě:)

hodnocení

0x

Před týdnem jsem objednávala balíček. Potvrdili objednávku, následně přišla zpráva, že zásilka byla předána dopravci.

Dopravce napsal mailem i telefonem, který den se uskuteční předpokládané předání zásilky.

V den předání ráno SMS: Dnes vám budeme doručovat zásilku č. ...

V poledne telefon: Jste doma? Za 10 minut přivezeme zásilku. Šla jsem čekat před dům. A bylo hotovo.

Podobně to asi bude u Vás. Občas napíší do SMS i zprávu, že předběžné dodání bude mezi 12. až 15. hodinou. Takže na nákup budete mít dost času před i po. Telefon raději s sebou, kdyby volali, abyste se mohla domluvit, co a jak. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]