Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co za den sníte?

Od: mdhdendjdj odpovědí: 9 změna:
Co za den zhruba sníte (v kilogramech) a kolik utratíte? *srdce*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Na váhu to nejde počítat, ale vydám tak 200,- za den. Psala jsem si výdaje tři roky a rubrika potraviny, strava mi dala tenhle denní průměr.

V tom je započten každý nákup potravin, příležitostná restaurace vč. piva, zákusek s kávou v cukrárně,... i ta zmrzlina.

No nevím. Když jdu v Praze do cukrárny, tak tam za kávu a zákusek dám 120-130 Kč. Dortík za 70, káva za 60 Kč. Je to drahé, ale dobré.
liska5

To si uvědomuji. Před třema lety jsem dala v cukrárně za kafe a zákusek 75,-, teď za totéž 120,-. Ty výdaje jsem si psala v letech 2015-2018. Tak už to bude jinde. Zdražilo se. Tak zase víc šetřím, víc vařím jednoduchá jídla a do cukrárny jen svátečně.

joudic*
hodnocení

2x
to co jini na snidani

maylin*
hodnocení

2x
Tak váhu opravdu nevím, ale utratím většinou tak 200-250,- za den, záleží samozřejmě ale taky, jestli si dám jen obyčejnější jídla anebo si koupím třeba rybu. Do restaurace ani kavárny chodím max. jednou za měsíc

farm
hodnocení

2x

100 až 200 Kč/den. Střídavě navařené doma a občas něco z jídelny, třeba od číňanů vepřové nudličky s fazolkami. VŽDY snídám: Dušená rajčata s vajíčkem, omeletu s omáčkou z granátových jablek - je-li snídaně teplá. Bramorový salát na chlebu atd. Během dne ubírám, končí to sklenicí mléka nebo kakaem na příjemné sny. To funguje. Na kilogramy to převést nedokážu - ale je z toho mírná až větší nadváha. Živit se zdravěji zeleninou a ovocem chce vynaložit víc peněz.

Půst neznám, z hladu omdlívám (i domnělého :-D).

lee*
hodnocení

1x
Vyhovuje mi přerušovaný půst 16/8. Jím 2 velká jídla denně a jednu svačinu. Většinu si chystám sama. Velká jídla jsou většinou nudle "čína" s kuřecím/tofu, plátek masa a brambory, maso a rýže že zeleninou, večer spíš salát ale ne jen zelenina, i quinoa, cizrna, těstoviny, domácí chleba. Svačiny jsou mugcake nebo lívance z vloček, řecký jogurt, ovoce. Porce mám větší, tedy větší na ženu - 150g masa za syrova, rýže 65g, těstoviny 75g. Pokud bych si všechna jídla chystala projím ca 120-150kč denně. Kupuji si "lepší" věci, nešetřím - ryby, ořechy, krůta... Záleží i na akci jestli třeba něco koupím ve slevě. Párkrát do měsíce chodíme do restaurací/objednavame si, tak to je pak trochu dražší. Kolik kg potravy denně sním netuším. Jím hodně zeleniny a tu nijak nehlídám. Třeba teď jsou domácí rajčata a těch sním klidně 10 za den

kami123
hodnocení

0x

cca 1 a 2000

hodnocení

0x

Knedlíky se zelím, se zelím kyselým, uzený na hráchu, jesetera na kmíně, pirožky, blinčičky, na chlebě romadur, špenátovou konzervu, vařené bravčové...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]