Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem na SŠ a můj kluk začal kouřit, na co já opravdu nejsem a je to pro mě dost nechutný. Ráda bych věděla váš názor, kdybych se kvůli tomu s ním měla rozejít? Byla by to snad přehnaná reakce?
Díky.
Jsem kuřák, takže ovlivněn - jistěže od smradlavého kuřáka pryč, jak jinak. I když možná by to mohl být fajn kluk. Ale také pryč od toho, co má rád pivo a ferneta, to také smrdí. Co s tím, který se při práci zpotí - smrad, pryč od něj. Další bude malý, jiný bude plešatět, dalšímu naroste břicho, jiný bude koktat. To vše a spoustu dalšího vyfiltrujte a pokud jste dokonalá, máte našlápnuto k založení dokonalé rasy... Asi v padesáti budete sama brouzdat po seznamkách...
Rozejdi se s ním, pokud neakceptuje, že ti to vadí a není ochoten pro lásku něco obětovat (předpokládám, že i ty jsi vstřícná). Jinak se budete věčně dohadovat, tebe to bude štvát a on bude též otrávený. Samozřejmě, existuje možnost, že po epizodě kouření zas přestane a ty přijdeš o nejlepší lásku svého života, ale to je holt osud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.