Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych se vás zeptal jaký máte názor na očkování. Je mi jasné, že názory se mohou lišit, ale stejně o ně stojím. Řekněte mi prosím váš celý názor na toto téma. Děkuji
S očkováním souhlasím, pokud se provádí ověřenou látkou.Ani očkování proti obrně,záškrtu,tetanu a podobně se neobejde bez nějakého procenta komplikací.
Na druhou stranu na tyhle nemoce umíralo v minulosti podstatné procento populace , vakcíny jsou dlouhodobě odzkoušené a jejich úřinky ověřené několika generacemi očkovaných
Očkovat se neznámou vakcínou s neznámou účinností a neznámými vedlejšími účnky - pro pár dobrovolníků fajn, provést a vyhodnotit studii OK ale proč se snaží za každou cenu udělat ze všech pokusné králíky?
Jedna polopravda za druhou.
Na tebou vyjmenované nemoce neumíralo v minulosti podstatné procento populace, na covid umírá větší procento.
O současné vakcíně proti covidu a jejich následcích máme díky vědě a počtu aplikací daleko více poznatků, než jsme měli o vakcínách tebou zmiňovaných v době zavádění (a možná i dnes).
Tato vakcína není neznámá, má známou účinnost i případné vedlejší účinky jsou známé a nijak nevybočují ze zavedených standardů.
Nesnaží se z nikoho dělat pokusné králíky, snaží se tisíce lidí zachránit před předčasnou smrtí a vážnými následky nemoci.
zkuste si nastudovat něco z historie.Očkování proti některým smrtelným nemocem tyhle smrtelné nemoce zlikvidovalo. Ve srovnání s očkováním proti COVID, u kterého nejsou známé dlouhodobé účinky ( 3. očkování,situace v Izraeli a podobně). Mám svůj názor , co je na tom špatného? Pokud mám špatné zdroje,doložte mi ty vaše ověřené
... a některé smrtelné nezlikvidovalo. A to je důkaz čeho?
To je taková mantra - dlouhodobé účinky. Myslíš, že je to něco jako časovaná bomba? A na jak dlouho je podle tebe nastavená? Očkovací látka v těle vydrží pár dní. Změny, které v těle udělá, jsou podstatně menší, než změny, které udělá covid. Neměl by ses spíše bát dlouhodobých účinků covidu? Jak si to vůbec představuješ, ty dlouhodobé účinky? Něco, co nastane až za přesně definovanou dobu? Připouštíš, že každé tělo reaguje jinak, a kdyby nějaké závažné komplikace hromadně hrozily, tak by se při těch miliardách aplikací projevily?
A co vlastně myslíš tím "situace v izraeli"? Fakt, že kdyby nebylo očkování, bylo by tam mrtvých daleko víc? To je velký úspěch vakcinace...
Ono stačí jen nebýt zaslepený, důkazů o tomto úspěchu je všude okolo plno...
Pokud je to tak skvělá věc, proč už dávno nežijeme v normálním světě, kde lidi nejsou připos*aní z nachlazení? Buď v tom není ten pravý záměr, nebo to tak úplně nefunguje. Zatímco vy se tu bijete za vakcíny do poslední kapky krve, firmy se přehrabují v bilionech a jsou těžce za vodou na pár dalších generací. Teď ještě vyřešit pořádky ve světě. Každopádně urychlené schválení bylo samozřejmé. Spousta lidí se v tom angažuje vysokými zisky a dále jsou tu lepší podmínky pro nucenou vakcinaci atd.
Generalhowking: Píšete nesmysly. Léky a vakcíny se zkouší třeba i deset let (na dobrovolnících), kdežto tady se něco plně schválilo za cca rok. To není normální. Však už se blíží pomalu ale jastě Norimberk 2.0 a budou souzeni ti, kdo spaktovali tuto globální genocidu. Nechte se překvapit. Stovky právníků podávají žaloby k mezinárodnímu trestnímu soudu. Více se dozvíte na blogu advokáta Petera Weise. Stačí zadat do googlu.
Očkování agente v Izraeli nefunguje, pokud musí dávat třetí dávku a pokud jsou hospitalizováni i plně naočkovaní lidé, to snad pochopí i cvičená opice... Rusko do toho netahej, nikdo tady o něm nepíše. Koronavirus mutuje a jako na chřipku, musíte každou sezonu vyvinout další vakcínu a ani ta není všespásná.
Poslechněte si odborníka prof. Turánka, co (nejen) o mRNA vakcíně povídá. Tohoto člověka nikdo z Vás nemůže zpochybňovat. Je to odborník, který má k problematice nejblíže.
Zajímavé je srovnání Izraele s minimálně proočkovaným Afghánistánem - 736 vs. 177 mrtvých na 1 M obyvatel, nebo naopak s vysoce proočkovaným Gibraltarem - 2850. Nadpolovičně proočkovaná ČR - 2831.
Jde o fungování a princip vakcín + dopad na živočichy. Oni se zvířata od lidí zas tak moc neliší, tak o čem je řeč? Nějaký argument by byl? Těžko se proti němu argumentuje, že? Tak to aspoň zkuste.
FDA ji plně schválila v USA, což nic neznamená. Tam jaksi panuje korporátní fašismus, takže se není čemu divit. Je to precedenc ve schvalování... Doufám, že EMA bude mít více rozumu a neudělá to.
dejv111: Jistě, že to schválí. Je v tom zainteresovaných tolik vlivných lidí a cifry peněz se pohybují v nebeských výšinách, jestli je to bezpečné nebo ne v dlouhodobém horizontu, to nikoho nemůže zajímat.
Hmm, plati totez i o ockovani proti tetanu, cernemu kasli, nestovicim, spale atd?...Mel jste ve skole vyhrady proti ockovani?
Noxi,
...nikdo neřekl mě osobně nic..
Vy se domníváte, že odborníci z celého světa budou chodit za Vámi a vysvětlovat Vám to osobně? To asi ne, ale určitě jste slyšel v televizi mnoho odborníků, kteří jsou pro vakcinaci.
Jsem ale přesvědčen, že Vás žádný odborník nepřesvědčí o vhodnosti, neboť věříte odborníkům, kterých je žalostně málo, že vakcína je špatná atd, Zkrátka věříte v něco jiné, nežli většina. Máte na to právo, klidně tomu věřte.
Přeji Vám jen krásné dny.
Co máš proti serveru Otevři svou mysl? Je to jen zprostředkovatel videí, sám zprávy nevytváří, jen překládá. Nějaký argument do placu? Jen se tady pěkně vzdělejte a získejte nové informace, máte to přeložené až pod nos! Víc už pro vás nikdo víc udělat nemůže!
@milancukrar: Žalostně málo je jich jen pro vás, protože neumíte anglicky a nezajímáte se o zprávy ze zahraničí. Ono jich, pro vás, je málo taky proto, že jim média hlavního proudu jednoduše nedávají prostor a ignorují je. To je dobře vidět i na naší mediální scéně. Dehonestace odborníka prof. Berana nebo např. skutečného odborníka v oboru Dr. Pekové nemusím snad více rozebírat.
Už to z "odborníků"začíná lézt jak z chlupaté deky... Pomalu ale jistě. O čem my hnusní konspirátoři mluvíme už více jak půl roku, tak se teď v hlavním proudu začíná zlehka objevovat... I očkovaní se nakazí a roznáší, jen jsou z "nepochopitelných"(jak komu) důvodů vyjmuti z testování. A bude toho přibývat, na to vemte jed, protože lež nemůžete dlouho držet pod čepcem, zvlášť v době internetu, kdy se zprávy šíří okamžitě.
Hawkinsi, přestaneš už lhát o super účinnosti vakcíny Pfizer? Poslechněte si část z pořadu z ČRo plus, od času 14:30.
1) výrazné zhoršení situace, více hospitalizovaných a mrtvých
2) účinnost Pfizeru jenom 16%, posilování třetí dávkou
3) přitom nenaočkováno pouze 11% dospělých
Sype se to, sype... Tak mi povězte, kdo je teď svobodný člověk? Ten, kdo má ještě možnost se rozhodnout si něco píchnout nebo nepíchnout, nebo ten, co už si nechal napíchat a může tak akorát brečet, co za patok si to nechal píchnout a který ještě ke všemu neúčinkuje a MUSÍ si prý dát třetí dávku? Já vám teda doporučuji si třetí dávku nedávat, bo podle určitých odborníků vám stav ještě zhorší a můžete zkapat, ale to opět ukáže čas... Kdo je odvážný, ať si ji dá...
1) Zhoršení situace, ale proti stavu před očkováním podstatně lepší stav.
2) Účinnost Pfizeru proti nákaze, po půl roce od druhé dávky, klesá na 16 %, očkovaní v dubnu mají stále účinnost proti nákaze cca 60 %. Po třetí dávce se účinnost znovu zvyšuje až na 96 %. Proti nákaze.
3) Tak kdo tady lže?
Nic se nesype, ale tobě očividně něco napíchali...
To je stejná logika, jako říct, že bezpečnostní pásy jsou k ničemu, když většina mrtvých za volantem je měla...
Řeknu to takto: někteří zde přítomní odmítači očkování by se možná ani nedožili toho, aby zde vůbec odpovídali, protože by v ještě dětském věku umřeli třeba na záškrt. Jen díky očkování a kolektivní imunitě tato nemoc nezabíjí. Ale bohužel vysvětlit výhody očkování mnohým lidem nelze, neboť si budou mlít tu svou. Ale užívat si výhod komunitní imunity jim nevadí...
Mutuje záškrt stejně rychle jako koronaviry? Používá se u něj experimentální vakcína? Vzdávají se její výrobci odpovědnosti za následky? Probíhá manipulace se statistikami? Cenzura?...
Můj postoj k očkování je jednoduchý - za prvé chci znát její složení (nesmí být v rozporu s mými etickými hodnotami) a za druhé následky po 10 letech aplikace.
Vzhledem k tomu, že za život už do mne napíchali doktoři tolik vakcín a léků, o jejichž vlastnostech, výzkumu, ověření atd. jsem věděla kulové, nevyvedla mne z míry ani tahle proti covidu. Mám ji v sobě od jara, zatím žádná tykadla, rakovina, Gates mi nepíše, prostě nic. Denně kupujeme jídlo, potravinové doplňky, drogistické zboží, kosmetiku atd. a jediné, co o tom víme je, co výrobce naplácá droboučkým písmem někde na obalu, zda je to pravda či nikoliv se většinou nedozvíme. Tak o co jde? Podle mne jen a výhradně o snahu revoltovat, když " se může a nic to nestojí". Ve chvíli, kdy by za neabsolvování očkování skutečně hrozily nějaké sankce, v tu ránu si to nechá napíchat každý s výjimkou revolucionáře Klause.
To je hezké, ale ne každý bydlí na vesnici a popravdě, v Libni slepice prostě chovat nemohu. A stejně netušíte, když vás chytne žlučník, co do vás napíchají na pohotovosti. Snažila jsem se říct, že cirkus okolo očkování proti koroně je pochopitelný, ale pořád jen cirkus.
Jen ukazuješ svou omezenost.
Vakcína proti covidu se netestuje, je ověřená daleko lépe, než byly vakcíny, které jsi případně dostala. Pokud si myslíš, že starší vakcíny se nesledují, tak se mýlíš.
Covid JE vysoce přenosný virus, na který JE extrémní úmrtnost.
Je smutné, že i kvůli tobě budou umírat jiní. A - ano, JE to sobecké.
Podle ourworldindata.org/... je smrtnost covidu nyní do 3% celosvětově. Maximum bylo 14.5% v Itálii v červnu 2020. Naopak u eboly se uvádí 60%. To je jiná liga.
To je vysvětlení, proč se lidí chovají tak, jak se chovají.
Lidi jsou nejistí sami sebou a nechají se ovlivnit, či manipulovat. tak nás vychovala společnost. Od kolébky, nevybočovat, nemít a neprojevovat názor, pochybnosti. Nestojí za svými názory, nevěří své intuici, svým vlastním očím. To malé procento, to jsou ti odvážní, kteří jsou schopní jít proti proudu.
I za cenu svého zničení.
A od ceho si jako myslis, ze jsou diskuze a diskuzni fora...aby se mlčelo? S cim mas problem? S tim, ze je nekdo presvedceny o sve pravde? S tim, ze ctes neco co se ti nelíbí? Kdo tě nutí?
Opravdu si myslíte, že tohle je normální? Že jsou lidi ve světě násilím dokopáváni přímo naháněni k očko experimentálními injekcemi?
Tohle je násilí na občanech. Tohle jsou fašistické manýry, globální pokusy hodné druhé světové války.
Svět ovládl strach.
Kdo nejste ještě otráven, chraňte svoje zdraví, proto se tak nutí, pořádají soutěže a výhry, aby nebyl k dispozici vzorek zdravých, kteří se nenechali píchnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.