Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte nejradeji kureci nebo rybi maso?

Od: radekmoals odpovědí: 7 změna:
Co randeni? Já rozhodně kuře.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Připadá mi, že si z nás děláte srandu, dost hloupou. Za sebe, mám ráda kuřata i ryby.

Pokud jdete s dívkou na rande a chtěl byste ji vzít pojíst, stačí se zeptat přímo jí, co ráda jí, nás ne. My tam nebudeme. A uvidíte, čemu dá přednost. Třeba to nebude ani kuře, ani ryba, ale hovězí stejk. Na ten si ale musíte připravit dost peněz. Jinak dobrota.

Pokud dnešní mladí pokládají podobné otázky /nedávno zde bylo, na co dívce sáhnout *smich*/ divím se, že vůbec nějaké vztahy vznikají. To jsou dotazy jak od hloupého Honzy na peci.*ee* Jaga.

Randit se dá po kuřeti i po rybě. Jenom po šaratici občas nastanou problémy. *smich2*

hodnocení

3x

Nerozumím, na co se ptáte. Jestli na to, co máte na randěti jíst, pak klidně i rybu a když si otřete ruce a ústa plátkem citronu, nebudete smrdět jako vydří lejno.

hodnocení

2x

Myslím, že se Radek překlepl a mělo tam být raději.:)

Tak já tedy rozhodně krůtí. České, nanejvýš maďarské. Polslé v žádném případě.

hodnocení

2x

Osobně mám ráda ryby i kuřecí maso. Ovšem znám dost lidí, co nemají rádi ryby, králíka, kachnu, všechno jim to "smrdí", trochu je nechápu, ale ptát se jich nebudu.

liska5
hodnocení

2x

Ryby, jen ale některé, jako candát, sumeček, štika,...I kapra mám raději, než lososa. Ten mi nějak nechutná.

Kuřata z obchodu nejím. Jen výjmečně, když jsou domácí. To raději kačenu, husu, krůtu...

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Kuřecí určitě ne, rybu bych přežila. Ale nejraději mám "pršut". Může být i syrové hovězí, tedy tatarák. Ida

joudic*
hodnocení

2x
pri randeni driv nebo pozdeji stejne skoncite nakonec u ryby ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]