Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporuceny dopis

Od: fertuo odpovědí: 13 změna:
Dobry vecer, prisel mi dop. dopis z Ceskych budejovic ul. Nemanicka 16. Nevite co to muze byt? Dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

2x

Může tam být papír, tipuji, že bude A4

hodnocení

2x

Moje křišťálová koule říka, že nás trošku vodíte za nos nebo trolíte ! Protože když víte adresu (Nemanická 16) tak musíte vědět i další data-zda PČR (tam nemá sídlo) nebo MP (také tam nesídlí) nebo (vedle má depo ) česká pošta...

staraid
hodnocení

1x

Odhad - pokuta za překročenou rychlost

fertuo
hodnocení

Asi ano,diky

Neposílají vám fotečku?:-D

Je tam noční klub.

hodnocení

1x

Když ho otevřete, zjistíte to ..

kami123

Já mám pocit, že on si to nechce ani vyzvednout.

fertuo
hodnocení

Jen pro doplneni, v Praze je to ted s hlavickou Mestske casti. Dekuji

cutora
hodnocení

0x

Č.B. Nemanická 16 je možná odesílací pošta depo - Č.B. 20

postaonline.cz/...

Ale co vám posílají, to nevím.

hodnocení

0x

To bude nějaký děkovný dopis. :-D

hodnocení

0x

To snad není pravda. Dopis si 1/ vyzvednete, 2/ rozříznete obálku, 3/ vyndáte složený papír 4/ rozložíte a 5/ čtete /umíte-li/.

Podobnou otázku nechápu. To je jako bych se na poradně ptala: Na naší zahradě sedí černý kocour. Nevíte, ČÍ TO JE?

Pokud si matně vzpomínám, z ČB, Nemanická ulice jsme dostávali takové podlouhlé obálky, byly ale vždycky jako příloha nějakého časopisu. Nikdy ne doporučené. A uvnitř nás masírovali, ať si pořídíme určité zboží, většinou zdarma, jen za poštovné a balné. Obvykle to byla nějaká pamětní mince, modely autíček apod. Prostě věci, bez kterých jsme "nemohli" být. Vždycky to hned letělo do tašky s tříděným papírem. Možná tam je to třídící poštovní depo, jak uvedl Diesel.

Prostě: vyzvedněte, přečtěte a budete moudřejší. A pak nám dejte vědět, co za milé překvapení dopis skrýval. Jaga.

Jj sídlo tam má taky TVschop nebo jak se to jmenuje.

hodnocení

0x

adresa existuje, ale není na ní žádná firma,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]