Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které tetování? Nemůžu se rozhodnout

Od: chriss odpovědí: 21 změna:
Nemůžu se rozhodnout mezi dvěmi tetování, obě se mi moc líbí, které se líbí více vám?
Které tetování? Nemůžu se rozhodnout
Které tetování? Nemůžu se rozhodnout #2

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Jako obrázek mi to nevadí, ale tetovat bych si to tedy nedala. Stejně to budeš mít pomalu celý život schované, v nejlepším případě na koupališti přerušené pruhem od podprsenky. Kde budeš ukazovat celá záda sakumprásk? Leda snad u doktora nebo při masáži. Navíc se tím nebudeš kochat ani Ty sama, kdopak si vidí na vlastní záda?

Navíc, každý obrázek by měl být částí svého nositele. Chováš snad vlky? Nebo jsi zahradnice? Pak bych to chápala. Ale dát si obrázek jenom proto, že "je to moderní" a nemít k němu žádný vztah, mi připadá jako hloupost.

Pokud si koupíš nové tričko, časem se Ti třeba okouká, přestane se Ti líbit a vyhodíš ho. Což s tetováním nejde, ať se Ti přestane časem líbit sebevíc, do smrti se ho nezbavíš. Být Tebou, ještě bych o tom popřemýšlela. Zvlášť dneska, když už to má kdejaká cikánka, to není nic originálního. Jaga.

tetkas
hodnocení

8x

žádné.a to neberu jaká budeš v sedmdesáti.ale z těchto ani jedno.nechceš raději henu? proč hned tetovat?

Jak? No přece takhle:

Které tetování? Nemůžu se rozhodnout #3
liska5

A to je ještě kočka štíhlá...

Ale jak přiberete, tak ta ušlechtilá psovitá šelma z prvního obrázku změní vizáž na hrocha. A jak zhubnete a kůže se scvrkne, tak to bude, jako špinavej flek, který Vám budou v domově důchodců marně drhnout.

Nedávno jsem potkala na ulici bábu po sedmdesátce, měla obě ruce od ramenou až dolů potetované. Něco tak trapného se jen tak nevidí, ta povislá kůže, ale tetovaná.

Jsem ráda, že moje děti jsou normální a takovýhle kraviny nedělají.

Zpěvačka Marcela Březinová už lituje, jak se nechala celá"vybarvit"a bude se toho velice těžko zbavovat. Může si vzít sebelepší oblečení, tetování dojem zkazí.

Můj názor. Stejný mám na piercing.

hodnocení

8x

ŽÁDNÉ. Je to je hyzdění těla.

tetkas
hodnocení

5x

jo to první je na pohled hezký,ale je tam moc kvítek.ta tlamička psejka je vlastně až v pozadí a to okvétí v okolí je až moc.

víš co by se líbilo víc? nemám nic proti heně,ale nemám rád potetovaný holky kdy to vlastně už nikdy nejde sundat.je mi jedno jestli jseš hubená nebo trošku,ale vem si co to s tebou udělá letama.stará vrásčtitá se psem na zádech-udělám vrrrrrr a půjdu jinam.chápeš? stejně už to má kde kdo a není to IN.

tabletka*

když bude stará vrásčitá, půjdeš stejně jinam...jedině v případě, že to bude tvá manželka=opatrovatelka s ní zůstaneš, ale záda tě zajímat nebudou, i kdyby na nich měla vytetovaného velblouda.

gordon
hodnocení

4x

To až te bude někdo rubat zezadu tak aby koukal na kytičky jo?

adn

Na kytičky je hezký pohled, ale co pohled na vlka.

tabletka*
hodnocení

2x

Psi, poníci, pavouci a podobná havěť se omrzí a časem zůstane spíš trapná, takže pokud tetování, tak spíš to druhé. Řeči o tom, jak to bude hrozné, až ti bude sedmdesát nemusíš brát moc vážně, budeš stará a vrásčitá jak s tetováním, tak bez něj, takže hrůze neunikneš.

adn
hodnocení

1x

Dívenka taková jemná si asi vybere spíše tetování viz. druhý obrázek. A někdo divočejší, který chce ukázat, že se cítí být takový více vyjímečný, tak si vybere vlka. Obojí tetování je na pohled pěkné, ale co to udělá s kůží za pár let, to bude hrůza.

kajman
Moc nechápu smysl tetování, když ho ani majitel sám nikdy neuvidí.
Jak když si hluchý koupi hudební cd...

kajman, vřelý souhlas. Ale, víte čím se začíná při nápravě a zvyšování sebevědomí? Představte si, že spodním prádlem. To majitel za celý den také příliš nevidí, pouze "ví"

hodnocení

0x

Jako obrázek se mi víc líbí to první. Jinak souhlasím s @tetkas .

break
hodnocení

0x

Tetování z nutnosti podle katalogu? To si neumíš vymyslet něco svýho originálního?

Otázka zněla:
které se líbí více vám?
Breakovi by neslušelo.

hodnocení

0x

Ideálně spojit výhody obojího: kdyby to dolní bylo vytvarované podobně jako to horní - nahoře rozšířené a dole se zužující.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Obojí je velmi krásné, jemné a elegantní. Ta vlčí hlava (krásně provedená) mezi ty kytičky kompozičně sedí, ale neladí s nimi. Tedy já bych volila samotnou hlavu vlka nebo samotné kytičky. Ida

cutora
hodnocení

0x

Druhý, jemný, bez čumáčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]