Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dvojek použijete když napíšete celá čísla 1až 100?

Od: karlosdos* odpovědí: 24 změna:

Poraďte mi prosím , bude to 10 dvojek?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

9x
2, 12, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 32, 42, 52, 62, 72, 82, 92.
Pokud správně počítám, tak opravdu dvacet.
Klidně se zase zeptejte. Vždyť se nic neděje;) M.
karlosdos*
hodnocení

To myslíte vážně? , nebo si děláte legraci? Manželka to luští , já né, když něco neví, dá mi to na papírku ať to najdu na internetu. no a já využívám tuto poradnu. Možná to někoho obtěžuje ,ale najdou se i ochotní , co z toho nic nedělají . Stejně nic nevyhráváme .

72mona
Ne, opravdu si legraci nedělám. Někoho to obtěžuje, ale jiný se tím třeba taky zabaví. Škarohlídy ignorujte. Nakonec se někdo, kdo vám poradí, vždycky najde*jasne* M.

hodnocení

4x
Milý tazateli.
Vyhledal jsem Vaše dotazy zpětně až do polovice roku 2016, teda asi za posledních 5 let, dále jsem hledání vzdal. Našel jsem jich hodně a také podstatně více odpovědí od místních rádců. I Vašich poděkování.
.
Za rádce Vám zase já chci poděkovat za trpělivost a důvěru, s jakou jejich rady a vědomosti přijímáte.
Zdá se, že tuto poradnu berete už roky za svoji. Nenechte se odradit občasnými, ne zcela oku a duši lahodícími příspěvky.
Lidé jsou různí!
Za ta léta, co jsme na světě, už jsme toho zažili! Co nás nezabije, to nás posilní!
Pěkný den!
karlosdos*
hodnocení

Děkuji za povzbuzení. nenechám se odradit i když někdy už jsem chtěl nechat dotazů.Ale vždy se někdo najde kdo mi poradí a mě to moc pomůže. Jsem rád že je tato poradna dostupná na internetu.

hodnocení

2x

Na podobném principu pracovala hra. Lidé kolem stolu, pořadě počílali nahlas a místo trojky, v jakékoliv podobě, tedy i dělitelné třemi, hráč řekl "bum". Nepamatuji, že bychom se někdy dostali přes padesátku. Je to i dobrá hra do auta na cestu s nudícími se děcky.

azusa
hodnocení

1x
Bude jich 20 myslím

lee*
hodnocení

0x
To je fakt tak těžký si to spočítat třeba na prstech? Zabere to míň času, než napsat tenhle dotaz
karlosdos*
hodnocení

ale né , manželka mi to podstrřila, jsou tam možnosti A 11 , B20, C 19?

hodnocení

0x

Člověče, když na to mám, tak luštím. Když na to nemám, přenechám to jiným. To píši vzhledem k Vašim častým naivním dotazům z Překvapení.

Beru to po desítkách: V 1. desítce je to jedna dvojka /2/

V druhé desítce je to také jedna dvojka /12/ a postupuji po desítkách dále. Opravdu to není nic těžkého, stačí k tomu počty 1. stupně ZŠ: Jaga.

Pokud jste v té době ve škole nechyběl, v pohodě to dáte.

Malý omyl!
První desítka je od 1 do 10.teda 1 dvojka
Druhá desítka je od 11 do 20. Teda 2 dvojky.

hodnocení

0x
Nebude. S deseti dvojkami napíšeš jen do 26.
Zkus se namazat, potom ti těch 10 bude stačit.
Kontrolní otázka: kolik dvojek bude třeba od 20 po 29? Nápověda _ ani 9, ani 10.
14.08.21 16:06
11 :-D
Děkuji @wamp za zamyšlení, i za správný výsledek kontrolní otázky.
.
Opilý člověk vidí vše dvakrát, ten by mohl dát všech deset tazatelových dvojek až do té 100.
.
Perlička:dvojku můžeme zaměnit třeba za 5 nebo 9, vyjde to stejně jako jako 2.
Ovšem dvě čísla se do počtu (20ks do 100) nevejdou! Která?
?
V těch možnostech od manželky podstrčených by pro některá JINÁ čísla chyběla správná odpověď D!
?

Nevím...Dám se podat :(

kami123

dám ti nápovědu:

1-100

tak kolik? :)

karlosdos*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, už se bebudu ptát, jsem potom všem pro smích. Je mi sice 69 let , ale to mě neomlouvá.

kami123
hodnocení

0x

Odpověď už byla zodpovězena , tak jen dotaz pro lidi, kteří rádi řeší podobné věci.

Kolik je dvojek v rozmezí 1 - 10 000?

Hažte sem jen tipované číslo, ať svým zdůvodněním nezkazíte zábavu jiným :)

guess
18.08.21 18:47

4000?

kami123

V každém tématu je vždycky strašně moc chytrých lidí a najednou nic? Tak že bychom to snížili na 1-1000? :)

kare
Jedna dvojka přece. *smich*
kami123

Jasně, a jedna dvanáctka. To už jsou ale alespoň dvě dvojky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]