Zdravím všechny Už nějakou dobu se scházím s jednou holkou cca 2 měsíce byli jsme spolu trenéři na kempu.Všechno to vypadalo dobře byli jsme na rande proběhla nějaké to líbání držení za ruce atd.Ale dnes jsem si s ni potřeboval promluvit,že jsem z ni hrozně zmatený,že chvílemi to vypadá,že mě chce a pak zase,že ne a ona mi prostě řekla že je po těžkým rozchodu a že do dalšího vztahu nechce uspěchat začátek a poprosila mě jestli bych ji nedal ještě více času a já nějak jsem to nevydržel a řekl jsem ji,že jsem se do ni zamiloval a ona byla taková překvapena a pak mi zase rekla,že to nechce uspěchat tak nevím co teď dělat nechci čekat další půl rok než ona by se třeba rozhodla že mě chce taky a nebo že nechce
Lásce neporučíš, nechceš čekat půl roku, tak nečekej. V žádném případě na ní nenaléhej a nech tomu volný průběh. Budeli chtít, ozve se ti. Žij si dál jako bys jí nikdy nepotkal.
Také si myslím, že by si na ní neměl moc naléhat a spíše se více odmlčet . Když chce čas, tak ať ho má. Třeba mezitím potkáš jinou, která tě zaujme a ten čas nebude potřebovat - také se ti může stát. . Ale je dobře, že jsi jí řekl, že si se zamiloval, jinak s tím asi nic víc neuděláš.Tak to bude teď na ní. Možná jí rozchod fakt poznamenal a na nový není ještě přiravená.
richarduhd
My se teď 14 dni neuvidíme tak nevím co mám dělat nepsat ji nebo ji psát méné počkat jestli ona nebude psát nebo co dělat popřípadě mě napadlo že by ji poslal kytky když spolu nebudeme nevím jestli je to dobrý nápad
Na kytky je asi ještě čas. Jestli ona někam odjíždí, tak co jí třeba jenom napsat takovou komunikací, jak jsi byl zvyklý, třeba ať si vše užije. Nebo když ty odjíždíš, napsat ať se tu má dobře a že se těšíš na setkání. A čekat jak bude reagovat, jestli taky projeví zájem, to se dá poznat.
Proč tu lásku tak komplikujete. Vaše generace v tom dělá zbytečný rozruch, vytrácí se lehkost a volný průběh. Pak se vymýšlejí takové nesmysly jako písemné povolení k aktu. Dej na instinkt a dej jí čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.