Nejste přihlášen/a.
To je furt kvílení o diskriminaci neočkovaných, až se dotyční diskriminují sami. ![]()
Nevím, kde žijete, ale za sebe mohu prohlásit, že po mě nikdy nikdo žádné potvrzení, ani test nechtěl. Přitom chodím prakticky denně na meníčka ve všech možných koutech republiky.
A fakt si myslíte, že tam někdo chodí s rouškou? Ona se přes ni blbě srká polívka, o knedlích nemluvě ![]()
Jinak z mé strany to není žádná ,,známka punku´´ nebo projev odporu, či odboje, jsem očkovaný, neřeším, jestli je někdo očkovaný či nikoliv. Ona si to vyřeší příroda...
Glejt bohatýra
- teda bol, Vám ten Covid už vážně napadl mozek, nebo přinejmenším básnické střevo ![]()
Jestli myslíte očkovací certifikát - ano, ten mám. Někde...
Očkovali mě někdy v březnu, dostal jsem jej, někde uložil a ani nevím kde, nikdo ho po mě nikdy nechtěl a to se ubytovávám prakticky každý druhý pracovní den.
Jediné, co po mě kdysi chtělli bylo to potvrzení o služební cestě, když byly zavřený okresy.
Ale to nevadí, klidně si kvílejte dál... ![]()
bol, zbytečný dotaz, páč do hospod můžte chodit v pohodě. Minulý dva týdny, západní a jižní čechy, stravování po restauracích a kempech, nikdye po mě nic nechtěli.
Odkud máte zdroj Vaší informace?
V čekárně u zubaře týden zpět se nějaký orouškovaný důchodce rozčiloval že čekárnou občas prolítlo čekající dítě bez roušky , mamina venku na lavičce samozřejmě na sluníčku bez roušky ... Zajímalo by mě jak si dotyčný nechal v roušce zkontrolovat zuby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.