Nejste přihlášen/a.
To je furt kvílení o diskriminaci neočkovaných, až se dotyční diskriminují sami.
Nevím, kde žijete, ale za sebe mohu prohlásit, že po mě nikdy nikdo žádné potvrzení, ani test nechtěl. Přitom chodím prakticky denně na meníčka ve všech možných koutech republiky.
A fakt si myslíte, že tam někdo chodí s rouškou? Ona se přes ni blbě srká polívka, o knedlích nemluvě
Jinak z mé strany to není žádná ,,známka punku´´ nebo projev odporu, či odboje, jsem očkovaný, neřeším, jestli je někdo očkovaný či nikoliv. Ona si to vyřeší příroda...
Glejt bohatýra - teda bol, Vám ten Covid už vážně napadl mozek, nebo přinejmenším básnické střevo
Jestli myslíte očkovací certifikát - ano, ten mám. Někde... Očkovali mě někdy v březnu, dostal jsem jej, někde uložil a ani nevím kde, nikdo ho po mě nikdy nechtěl a to se ubytovávám prakticky každý druhý pracovní den.
Jediné, co po mě kdysi chtělli bylo to potvrzení o služební cestě, když byly zavřený okresy.
Ale to nevadí, klidně si kvílejte dál...
bol, zbytečný dotaz, páč do hospod můžte chodit v pohodě. Minulý dva týdny, západní a jižní čechy, stravování po restauracích a kempech, nikdye po mě nic nechtěli.
Odkud máte zdroj Vaší informace?
V čekárně u zubaře týden zpět se nějaký orouškovaný důchodce rozčiloval že čekárnou občas prolítlo čekající dítě bez roušky , mamina venku na lavičce samozřejmě na sluníčku bez roušky ... Zajímalo by mě jak si dotyčný nechal v roušce zkontrolovat zuby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.