Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace pro neočkované?

Od: bol odpovědí: 28 změna:
Nechtěli byste taky jako u sousedů na Slovensku hospody a restaurace pro neočkované? Mohly by být totiž docela bezpečné i bez "dusítek":)

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

10x
Raději bych preferoval, kdyby konečně lidi zase dostali rozum a začali normálně fungovat, jelikož s tím nikdo nic neudělá a tyto selektivní a diskriminační metody jsou pouze cestou do pekla.
bol
hodnocení

S tím samozřejmé souhlas, ale teď momentálně je situace jaká je a tak by se hodilo podpořit diskriminované spoluobčany bez certifikátú. Oni by tam jisté chodili rádi i vakcinovaní (na vlastní riziko):)
nox®
Za současné situace by bylo spíše vhodnější lid spojit, než ještě více rozdělovat. Ale věřím tomu, že by se našla spousta fanatiků, kteří by to tak nejraději zavedli všude a na vždy.
bol
hodnocení

Uvidíme jak to dopadne na Slovensku, u nás by se k tomu asi žádný majitel pohostinství neodhodlal, ale když se tady nekontroluje, tak je to fuk.

Prosím o zdroj Vaší informace.

Děkuji

hodnocení

9x

Mi jakožto očkovanému je to jedno. Co si dělaj ostatní a jak dopadnou, je mi taky jedno:)

hodnocení

8x

To je furt kvílení o diskriminaci neočkovaných, až se dotyční diskriminují sami. *smich*

Nevím, kde žijete, ale za sebe mohu prohlásit, že po mě nikdy nikdo žádné potvrzení, ani test nechtěl. Přitom chodím prakticky denně na meníčka ve všech možných koutech republiky.

A fakt si myslíte, že tam někdo chodí s rouškou? Ona se přes ni blbě srká polívka, o knedlích nemluvě *smich*

Jinak z mé strany to není žádná ,,známka punku´´ nebo projev odporu, či odboje, jsem očkovaný, neřeším, jestli je někdo očkovaný či nikoliv. Ona si to vyřeší příroda...

bol
hodnocení

Máte recht, ale nemlaskejte u toho moc nahlas, mohlo by být húř! Očkovací glejt bohatýra jisté raději vždy nosíte :)

Glejt bohatýra *smich* - teda bol, Vám ten Covid už vážně napadl mozek, nebo přinejmenším básnické střevo *smich*

Jestli myslíte očkovací certifikát - ano, ten mám. Někde... *smich* Očkovali mě někdy v březnu, dostal jsem jej, někde uložil a ani nevím kde, nikdo ho po mě nikdy nechtěl a to se ubytovávám prakticky každý druhý pracovní den.

Jediné, co po mě kdysi chtělli bylo to potvrzení o služební cestě, když byly zavřený okresy.

Ale to nevadí, klidně si kvílejte dál... *smich*

joudic*

90% s tezkym prubehem v Izraeli je ockovanych, viz nove data, toz tak ;)

lll
hodnocení

4x

Pro neočkované by to bylo super, ale to by musel být majitel odvážný magorek, aby tam měl neočkované bez dusítek a nemoc z nich ve vzduchu.

hodnocení

3x

bol, zbytečný dotaz, páč do hospod můžte chodit v pohodě. Minulý dva týdny, západní a jižní čechy, stravování po restauracích a kempech, nikdye po mě nic nechtěli.

Odkud máte zdroj Vaší informace?

bol
hodnocení

Bylo to dnes na Seznamu, ale už se to asi smazalo. Taky tam psali o aféře s vakcínama v Némecku, bylo údajne naočkováno tisícúm lidí jen "placebo" z viny nějaké sestry, která prý rozbila ampule s vakcínou a potom napíchala lidem slanou vodu. Stejně nevíme co ampule obsahují, když to nikdo nezkoumá. Možná to bude ve zprávách, sledujte TV :)

Ale no tak...

Myslíte tento článek?

bol
hodnocení

Šotek se nejspíš postaral o výmaz "Hospody pro neočkované", ale bude to holt s "přísnými pravidly" *ee* Hlavné když u nás zatím v pohodé!

Hlavně že je to na koho hodit. On ten šotek to vydrží. Ale je o čem psát...

joudic*
hodnocení

3x
u me na zahrade, muze se i kourit, a takovych je tisice, a uz se nikdy do hospody nevrati

hodnocení

2x
Proč?
Tady někdo nějak důrazně v hospodě vyžaduje nějakou roušku?
bol
hodnocení

No hlavné třeba různé glejty..
Během prázdnin jsem projel jižní polovinu republiky a v žádný hospodě nikdo nic nechtěl vidět.
Jen v jednom penzionu se ptali, zdali je test či očkování. Po kladné odpovědi si recepční odškrtla kolonku, ale nic vidět nechtěla.

fyrerfox
hodnocení

0x

Nápad to není nový: stavbeznouze.cz/...

Tady zase zakazují vstup rouškofilům:

Restaurace pro neočkované?
007cz
"V rámci boje za svobodu se zakazuje"... kouzelné. Mimochodem, kdo tedy koho diskriminuje?

V čekárně u zubaře týden zpět se nějaký orouškovaný důchodce rozčiloval že čekárnou občas prolítlo čekající dítě bez roušky , mamina venku na lavičce samozřejmě na sluníčku bez roušky ... Zajímalo by mě jak si dotyčný nechal v roušce zkontrolovat zuby

007cz
A vy v té čekárně, jste roušku měl nebo ne?

Porušují zákon, napařil bych jim pokutu.

Krom toho rouškovaného a dítěte všichni ostatní seděli venku

nox®

ferax: Blablabla, vraťte se do normálního světa.

007cz
A kde je tedy problém? Že má důchodce strach o své zdraví a chová se zodpovědně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]