Nejste přihlášen/a.
zdravim,minule jsem sem psala je to asi 2 týdny,ze mam dve práce a nemužu s rozhodnout,jedna byla dál ale jen kousek,druha od bytu 25 min pesky. (albert) delam tedy na pokladne 8 hodin jsem na kase...lidi dobrý zatim,ale kolektiv je nesnesitelny chodim tam s nechuti,v brne je vice lepsi práce nez tady
chteůa bych zdrava výživa nebo kavárna,ale zatim neni co
...baby vedouci hlavne jsou neprijemný kdyz je volam na storno,nebo jeden brigádnik chtel penize papirový promenit ze nemel vracet,tak rkl ze chtel za 3 tisice baba donesla za 5 tis, a pak sem slysela me to nezajima co jste volal...takové chovani prece neni normalni,jednak pak jedna co me skolila pokladni tak byla sprostá taky neprijemna... druhý den co jsme tam byla sem neumela jeste na pokladne nejaké veci vypnout treba neco atd.. a vedouci hned kejvala havou a udelala ze me blbce,pani co platila eurama musela sem ji volat pac sem nevedela jak a co..taky neprijemná rekla mi co chci ,ja ze nevim jak se delaji eura a ona na tu pani kolik mate.pani odpovedela a ona vedouci: dejte to sem...coto je sakra za chování? je mi ztoho uplne zle..ale nevim co delat:/dekuju jak vam to prijde..
Důležité je naučit se perfektně tu svou práci, potom se přece jenom budete vce cítit jako svůj pán. Když se člověk učí, tak tápe, je zatím nejistý a ještě nepříjemné kolegyně, nedivím se, že jste z nich znechucená. Ty eura vás taky měli dopředu zaučit, kdyby se vyskytly. Začátky někdy bývají těžké, tak ať vše překonáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.