Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji poradit. Myslíte, že to, že se na mě kluk několikrát denně dívá (a už si toho všimla i ségra) a neuhýbá pohledem, když se na něj podívám, usmívá se na mě a směje se mým vtipům, vtipkuje a kouká se na moji reakci, předvádí se a ptá se mě na můj věk může znamenat, že se mu líbím?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
markusak
0x
Co takhle mu naznačit svůj (ne)zájem? Jsi s ním v kontaktu, tak bys to po nějaké době měla poznat. To, co popisuješ bývá často projevem zájmu.
miskovas
@markusak
Děkuji za radu, ale v kontaktu už nejsme. Žije na Slovensku, kam se dostanu jen v létě, ale líbí se mi už hrozně dlouho a chybí mi. Chtěla bych mu napsat, ale nevím co.
Děkuji za radu, ale v kontaktu už nejsme. Žije na Slovensku, kam se dostanu jen v létě, ale líbí se mi už hrozně dlouho a chybí mi. Chtěla bych mu napsat, ale nevím co.
maky®
0x
Napsat mu můžeš, ale nic složitého. Třeba "ahoj, jak se máš, pojedeš ještě někam na prázdniny?" "já jedu se ségrou..."Ale žádné otravné dopisy a loudění odpovědi. Jen krátce, pošli a čekej.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]