Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu?

Od: miskovas odpovědí: 5 změna:
Ahoj, potřebuji poradit. Myslíte, že to, že se na mě kluk několikrát denně dívá (a už si toho všimla i ségra) a neuhýbá pohledem, když se na něj podívám, usmívá se na mě a směje se mým vtipům, vtipkuje a kouká se na moji reakci, předvádí se a ptá se mě na můj věk může znamenat, že se mu líbím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

markusak
hodnocení

0x

Co takhle mu naznačit svůj (ne)zájem? Jsi s ním v kontaktu, tak bys to po nějaké době měla poznat. To, co popisuješ bývá často projevem zájmu.

miskovas
hodnocení

@markusak
Děkuji za radu, ale v kontaktu už nejsme. Žije na Slovensku, kam se dostanu jen v létě, ale líbí se mi už hrozně dlouho a chybí mi. Chtěla bych mu napsat, ale nevím co.
markusak
Prostřednictvím sociálních sítích - Ahoj, pamatuješ si na mě? Jak se ti daří? A jaké máš léto? Pokud ti odpoví a bude se ptát na tebe (ne heslovitě), pak má o tebe zájem. Moc nad tím nepřemýšlej a jednej, aby si pak nezjistila, že už není single.

leu
hodnocení

0x

Byla jsi mu určitě sympatická, škoda že neudělal on nějaký první krok. Napsat mu můžeš, možná bude rád za každé tvé jakékoli slovo.

hodnocení

0x

Napsat mu můžeš, ale nic složitého. Třeba "ahoj, jak se máš, pojedeš ještě někam na prázdniny?" "já jedu se ségrou..."Ale žádné otravné dopisy a loudění odpovědi. Jen krátce, pošli a čekej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]