Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je předsunutá přítomnost

Od: herd® odpovědí: 3 změna:
Co je pojem koncept alianční předsunuté přítomnosti
Anebo alianční mise předsunuté přítomnosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zaujalo mě poněkud nelogické spojení slov "předsunutá přítomnost". Hledala jsem a našla informace o těcht/.... Hledala jsem i anglický název akcí - Enhanced Forward Presence. Nejsem v angličtině moc dobrá, ale zdá se mi, že překlad do češtiny není nejlepší. Zajímalo by mě, jak překlad do češtiny "cítí"zdejší dobří angličtináři. Osobně bych asi použila slova preventivní přítomnost (i když prevence, preventivní nejsou původní česká slova). Prostě bych slova předsunutá přítomnost čekala spíš v nějaké surrealistické poezii než ve vojenské akci.

topheavy

Tohle mi připadá nejpřesnější...

Co je předsunutá přítomnost

hodnocení

0x

Vojenske zastrašení jiného státu, Třeba poslední dobou tak koná NATO proti Rusku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]