Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem si s ní mám povídat?

Od: pandotazni odpovědí: 5 změna:
Zdravím! Snažím se sbalit jednu kamarádku, se kterou se znám lehce přes půl roku. Problém je ale ten, že jsem si povídali už asi o všem (ano, opravdu o všem) a jeden o druhém víme asi taky všechno, takže už nevím, o čem si povídat. Po několika minutách samozřejmě narazíme na něco nového, ale vždycky to chvíli trvá, což není vůbec příjemné. Každopádně oba dva máme téměř stejné zájmy. Neznáte teda někdo nějaká univerzální a ideálně i "nekonečná" témata, o kterých bych si s ní mohl povídat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka Kolik je hodin? je trapná, navíc ona nemá hodinky. Jak se jmenuješ? To je hned na začátek vlezlý. Půjdem si zatančit? Co by tak tančil, když to neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám. Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní. Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona. Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?"

hodnocení

3x

A to nemůže být chvíli ticho? Musíš se prostě posunout na další metu, aby pusa vykonávala jinou funkci. :-D

liska5
hodnocení

1x

Mám dojem, že ses tu už na tohle ptal.

Nekonečný je vesmír...

medovka
hodnocení

0x

Ahoj.

Píšeš, že máte oba dva stejné zájmy. Můžeš tedy ještě napsat jaké zájmy to jsou?

dejv111*
hodnocení

0x
Nemusíte si pořád jen povídat. Užívejte si společné chvíle jen tak vedle sebe, spolu, držte se za ruce a nebo dělejte něco víc, nevím jak jste ve vztahu daleko. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]