Nejste přihlášen/a.
To nic není, my jsme měli kdysi sousedy a jejich syn ve 14 letech vyrostl přes prázdniny o více jak 10 cm. Nekecám, fakt to bylo na něm poznat. Napřed byl na svůj věk malý, pak letěli k doktorovi, co to znamená. Pak už tolik nerostl a dnes je to dospělý chlap a je v pořádku.
Buď rád, že nejsi mrňavej. Já byl v sedmý třídě nejvyšší se svými 175cm. V osmičce mě dorostli dva a v devítce jsem už byl suveréně třetí. Ostatní kluci byli mrňouskové. Z nich mě asi tři ve svých druhácích přejeli o deset cm. Někdo své výšky dosáhne dříve, někdo později a někdo prostě zůstane na svých 165cm. Nedávno jsem smlouval se svou lékařkou, na periodické prohlídce starce, své dosažené centimetry. Bránil jsem svých 178 centimetrů, co je mám už od 15 let. Už se prostě zmenšuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.