Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho jste vydrželi nejíst?

Od: fave81 odpovědí: 12 změna:
Kolik dní to bylo a co byl důvod?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

3x
Hezký den. Asi čtyři a půl dne. Pro očistu a zároveň rychlou léčbu nachlazení (což se povedlo). Od třetího dne ráno žádný hlad - naopak se divíte proč si všichni kolem neustále něco strkají do úst když to vypadá jako zbytečné :) čtvrtý den už mi bylo daleko lépe než když jsem zdráv a při jídle, přesto jsem skončil :)

hodnocení

2x

Asi 8 hodin.

Abych videl zlate prasatko.

Nevidel sem.

hm*

Ty baštíš i v noci? Jinak mi připadá, že tak do 15 hodin bez jídla je běžné.

V noci spim, polykam pavouky, kteri se spousti ze stropu a zda se mi u toho o rizkach.

Tak ve své podstatě, jak pavouk, tak řízek je vlastně úplně stejný, jen to jinak vypadá.

gazda*
hodnocení

2x
Cca 35 hodin. Důvodem bylo vyšetření u lékaře. Je pravda, že čím delší doba to byla, tak jsem měl menší a menší hlad.

hodnocení

0x

Celých 5 dnů z důvodu velkých žaludečních potíží. Nikomu to nedoporučuji zkoušet. V nemocnici jsem pak jedla jen banány.

*zmateny*

hm*
hodnocení

0x

Asi 45 hodin, protože mi bylo zle. Hlad jsem ani neměl (rozhodně ne ten první den), jen ke konci "už bych si něco dal".

hodnocení

0x

Asi 27 hodin (Štědrý den).

berger1
hodnocení

0x

Asi pět dní, žádné jídlo /to se dalo/, žádné pití /to bylo peklíčko/. Před pár týdny na JIPce, po hnusné operaci. Krmili mě kapačkou...

hodnocení

0x

Sama jsem asi nikdy dlouhodobě hladovět nemusela, ale mám zkušenost, že osoba mužského pohlaví libovolného věku nemůže hladovět snad ani minutu. Mám dvě zkušenosti a obě hrůzné :)! Kdysi jsme s přítelem vyrazili na výlet do Toulovcových maštalí. Restaurace, na kterou jsme spoléhali, byla zavřená. Pak jsme trochu bloudili. V nejbližší dědině byla prodejna, ale s podivnou otevírací dobou. Opravdu jsem si v jednu chvíli myslela, že budu muset obětovat jedno psa a opéct ho někde nad ohníčkem :). Tolik vzteku a sprostých slov jsem do té doby ještě nikdy nezažila a neslyšela. Podruhé jsem byla s vnoučaty v divadle. Jednoho vnuka přepadl uprostřed představení hlad. Moc nemluvil, jen občas mezi zuby procedil, že má hlad. Zato se vztekle vrtěl a dost rušil diváky kolem sebe. Už nikdy se nikam s nějakým mužským nevypravím bez pořádné svačiny v kabelce. Vím, že existuje nějaký citát nebo průpovídka, že nejhorší tvor na světě je hladový chlap. Je to naprosto pravdivé :).

fyrerfox
hodnocení

0x

Před pár lety sedm dní a letos pět dní. Jarní očistný půst o vodě. Vadil mi jen nízký tlak (točení hlavy při vstání z lehu), jinak ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]