Za mně máte hlas příjemný, ale u této písně to chce hlasově důrazněji nebo se za zvuku varhan ve skladbě ztratíte. Toť můj amatérský názor. V této ukázce jste moc jemný. Jinak dobrý.
Uši to netrhá, ale vůbec nevím, kde byste s tím chtěl nějak prorazit. Tak to zkuste v nějakém kostele. Ale na žádnou velkou kariéru pěvce to podle mne nevypadá. Proč jste si vybral takový žánr?
I tento druh zpěvu může být. . Co nahrávku nabídnout v některém kostele + umíte hrát i na varhany, mohl by být zájem. Mně se váš hlas líbí, je mladý a jakoby hladí.
Hraji na varhany a chtěl bych si k tomu zazpívat, nevím však, zda by to lidem spíše neutrhlo uši. Je to hodně amatérské, ale i tak, co si o něm zpěvu myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.