Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fandíte taky tak?

Od: liska5 odpovědí: 4 změna:

Právě se teď ze sídliště ozvalo JO, JO, JÓÓÓ ! Pustila jsem rychle telku a Lukáš Krpálek právě vybojoval zlato! Paráda!

Takhle mi lid sídliště sděluje, kdy padl gól, nebo že někdo náš projel cílem...To je jeden z mála pozitivních fenoménů sídliště.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marf*
hodnocení

0x

Je to slyšet i mezi festovními činžáky ze začátku dvacátého století, stačí asi pootevřené okno. Takhle se daly navečer sledovat góly u fotbalového mistrovství (uááááá) nedávno, bez přijímače. Byly dva a je to milé, legrační a antistresové. (Popřípadě zahaleká nedaleký stadion naživo. )

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že semnou sport zrovna nelomcuje mě takové "JO, JO, JÓÓÓ" spíš vyděsí *sok* *smich*.

sametka
hodnocení

0x

U nás v kolonii rodinných domků jsem na zahradě vždy zaregistrovala góly na ME. Výkřik-my dali, zklamané ůůů - my dostali.

hodnocení

0x

Jde to úplně mimo mě. Jeden z vyjímečných zájmů jsem projevil včera. Psi mi v autě zrušili flešku, tak jsem měl zaplé rádio. A najednou slyším - "Češi mají zlato! Náš hrdý národ ve středu Evropy to dokázal! Jsme opět zlatí!" Dal jsem volume doprava a zjistil jsem, že to byla reklama na pivo...:(*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]