A jaké jsou ty vaše oblíbené? Moje jsou z Lidlu. Sondey máslové s čokoládou. Mají je i v Kauflandu, ale pod jejich značkou. M. doplněno 08.08.21 21:28: Nene. Máslové sušenky Biscino, jak píšou v jiném příspěvku. Je na nich přímo čokoláda. Buď hořká, nebo mléčná. Ano, i ony jsou sladké, ale i cítím i jejich chuť. V Kauflandu mají ty samé, ale pod svou značkou. M.
Mila. Lidl klon Viola která je víc rumová. Lotus. Horalky. Jinak asi nic. Všechno se strašně zkazilo. Esíčka, Koka, polomáčené, fidorka, Tatranky... Všechno je to jen cukr s nějakým laciným tukem. Chuť to má jen sladkou a matlá se to v puse
markusak
Jojo, ještě doplním Leibniz, příchuť mléčná i hořká čokoláda.
lee*
@markusak Ano, ty jsou také dobré. A pak v Lidlu a myslím i Kaufu a Normě mají ty "polomáčené" jak je na nich vyloženě kus čokolády. Úzká delší krabička. Ty nám taky chutnají
@lee: myslíte Zuzanky? Ty mně dříve chutnaly, ale vadí mi, že se u nich pach z papírového obalu přenáší do sušenek, což je hnus. Kdyby je aspoň něčím oddělili.
2. Takové kulaté hrbaté balené v šuplíčku se sezamem a něčím, jakoby karamelové, dost sladké a křehké. Název X.
3. Máslové nebo obyč. v balení po 30 ks, každá desítka uvnitř je zabalená do sloupčku. Méně sladké. Průhledný obal do oranž nebo červena, k dostání u Vietnamců. Název Y.
Ano, české už nejsou české. Např. Opavii vlastní Mondelez a od té doby je to ošizené a bez chuti. Piškoty zmršili a náplně jsou o ničem. Bohužel tak to je.
Ale polomáčené Opavia jsou pořád výborné. Od Karlovy koruny je dělají taky, ale dobré nejsou.
72mona
Jak já před lety milovala právě ty jejich polomáčené. A koka sušenky. Bez nich jsem si neuměla představit odpolední svačinku k mátovému (balšámovému) čaji. Časem se to změnilo. Teď mi to přijde v puse jen jako sladké bláto. Čokoláda není čokoláda, ale poleva. Samý cukr a palmový tuk. Proto mi právě chutnají ty Sondey z Lidlu. Je na nich opravdová čokoláda. Hodně čokolády. A sušenky chutnají skvěle. M.
Když chodíte jen k Vietnamcům, jak jste jednou psal..., tak se nedivím. V Penny mají dobré docela. Oni teda zasytí, takže mi stačí jedna, dvě a dlouho vydrží.
Pamatuji si, jak nám babička v Jednote kupovala vážené polomacene sušenky.Prodavacka je nabrala lopatkou z velké krabice do sáčku. Ty byly nej.. Kolečka, čtverecky a trojúhelníky. Vzpomene si na ně někdo?
Pamatujete na sušenky Disco? Ty zmizely, ani nevím jak. Ale nechybí mi. Dělali se různé druhy. Kokosové docela mi chutnaly. doplněno 12.09.21 16:31: Chutnaly mi dřív Albertky sušenky. Už se ale dávno nedělají. Byly jemné a dobré. Škoda, že se už nedělají. doplněno 12.09.21 16:32: Ty sušenky Disco mi nikdy nechutnaly. Ani za totáče, když jiné druhy se moc nevyráběly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.