Nejste přihlášen/a.
Stále tu je. Odborníci předpokládají, že s příchodem chladnějšího počasí se případy onemocnění Covid-19 budou zvyšovat. My optimisté věříme, že si lidé na něj již trochu "zvyknou" a nové případy se již nebudou dramaticky zvyšovat.
Dneska musí být člověk odborník, aby prohlásil, že na podzim přijde vlna respiračních onemocnění? :D
To bude záležet na míře rozvolnění a restrikcím vůči neočkovaným. Jak je z grafu vidět, stačí mírné rozvolnění a už je to tu zpátky. Doufám, že se bude proti těm, kteří nechtějí používat roušky a nechtějí se očkovat, postupovat razantněnji. Nemám zájem o zvyšování cen a daní.
onemocneni-aktualne.mzcr./...
Zdá se že IQ občanů klesá s časem. Je to skrytá pandemie IQ. Zde žádné očkování nepomůže, jen prožitek vlastní smrti COVIDEM.
Můžete prosím zdůvodnit, proč si přejete tyto totalitní manýry? Předpokládám, že jste očkovaný, takže jste teď nesmrtelný a nějaký covid vás nemusí zajímat, ne?
S lidmi, kteří nejsou schopni vidět výsledky a používají demagogii, je potřeba jednat direktivně ve smyslu § 152 a násl.Tr. zák.
Restrikce to zachrání? Byl nějaký festival v Holandsku, 20 000 lidí. Všíchni do jednoho ti "zodpovědní" ,očkovaní anebo po testech a covidu. Něco bylo špatně, tisíc z nich se nakazilo... Ti vražední neočkovaní tam neměli přístup. Zdá se, že apartheid a segregace nefungují...
Graf hovoří jasně. Se současným dluhem si už žádné další demagogické blábolení nemůžeme dovolit. Nic lepšího, než očkováni a náhubky, nemáme.
a co je ta kovidová demagogie? Že očkovaní jsou úplně stejní přenašeči jako očkovaní, jen tím že se netestují a mají všide volný přístup je jim umožněno virus svobodně šířit?
vysvětlí nám někdo izraelskou statistiku?
Taky chci svobodně šířit virus a nebýt u toho nikým omezován, ovšem jako neočkovaný nemám nárok
Hlupáci, kterým nejde o zdraví, začnou mávat listinou základních práv a ústavou. Zřejmě ten rok žili na jiné planetě a nevidí co se ve světě děje. To není jen o naší zemi.
Srovnávat rýmu s Covidem může opravdu jen hlupák, který má klapky na očích i uších. Já nemám zájem čekat se založenýma rukama na Covid a pak se strachovat jestli budu ten, kdo náhodou přežije. Proto jsem se nechal očkovat, aby případný atak Covidem byl mírnější. Mám v rodině zdravotníky, kteří prožili to "peklo" v nemocnici na vlastní kůži. Takže nějaké kecy o rýmičce si strč víš kam.
Takže protože ty máš bobky z covidu, já musím trpět tenhle hnus z vlády? Bojíš se? Nasaď respirátor nebo dva, rukavice, brýle, ochranný oblek nebo nechoď z domu. Jídlo a potřeby si nakoupíš až ke dveřím. Proč já bych měl být kvůli tomu omezován? Očkování je dostupné pro všechny, co mají zájem. Hotovo, tečka.
Bohužel nevím kdo je vyplašený hlupák - ten co se nenechá naočkovat neprověřenou vakcínou, navíc když tak sledujem zprávy z Izraele účinnost jde rapidně dolů - nebo ten co se nechá zcela dobrovolně naočkovat neprověřenou vakcínou jen proto aby mohl cestovat ,případně na fotbal a přesto vidí že nadále musí nosit roušku, nadále se může nakazit a může být přenašečem
Kdyby za negativní následky ZDRAVOTNÍHO očkování někdo nesl zodpovědnost, myslím že i většina tzv.odpíračů ( dle mého spíše logicky přemýšlejících) by se naočkovat nechala.Ale pokud má ZDRAVOTNÍ očkování přinášet EKONOMICKÉ nikoli ZDRAVOTNÍ výhody , něco tu nesedí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.