Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem trans?

Od: azusa odpovědí: 4 změna:
Je mi pod 15 let a mám na svůj věk docela velký prsa a je to takový nepříjemný a cítím se líp když je mám stáhlý třeba obvazem nebo tak, a asi bych byla radši kdybych je neměla ale nechci být kluk ani se tak necítím.
Myslíte že jsem trans nebo tak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Ne, jen ses ještě nevyrovnala s přicházející pubertou.

hodnocení

3x

S největší pravděpodobností ne. Tohle se části děvčat stává. Brzy to přejde a budeš v pohodě.

daniela1
hodnocení

0x

Z jedné věty těžko soudit od stolu, ale troufám si říct, že ne. :)

Trans lidé většinou alespoň tuší nebo si zpětně uvědomí, že je něco jinak, ještě před prvními projevy puberty. Ani nutně nemusí jít o to se v 15 cítit jako kluk, ale ale alespoň o tom přemýšlet. Že ženě (slečně, holce) s rostoucím ženským tělem překážejí prsa, nemá s trans nejspíš nic společného. ;)

hodnocení

0x

Jsi "tele". Nechápu co řešíš, co by jiná za to dala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]