Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší film

Od: re* odpovědí: 5 změna:

Jaký se Vám nejvíce líbí film?

Jaký film založený na skutečné události se Vám líbí nejvice?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

toireasa*
hodnocení

0x

Mě za poslední dobu nejvíc "dostal" Alpha Dog. Je to podle skutečné události...a dost drsný. Konec je dost hnusnej...

hop®
hodnocení

0x

Miluju filmy, kde hlavním hrdinou (hrdinkou) je malý rošťáček či rošťanda, z českých filmů filmy s Tomášem Holým, či "Lucie...", ze zahraničních "Kevin" či série "Ten kluk je postrach", a mnoho podobných... *slunce*

knopka*
hodnocení

0x

Jednoznačně Schindllerův seznam a Pianista!

pu®
hodnocení

0x

Z poslední doby hodnotím jako vynikající počin Valčík s Bašírem, dobrý je také Citronový sad. Samozřejmě nemůžu nesouhlasit s Knopkou, filmy, které zmiňuje, jsou hodně obrazné, ale neubírá to nic jejich kvalitě. Osobně jsem je zvládla jen jednou, na víckrát nemám sílu. Bylo by těch filmů víc, tohle jsou ty z poslední doby, které mi utkvěly. Jo a teď naposled ještě Nic než pravda - moc dobrý film o tom, jak se drží slovo.

hodnocení

0x

Taky se mi líbil film Prachy dělaj člověka, nedávno odvysílala TV Prima, taky podle několika skutečných událostí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]