Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necháte se testovat na protilátky Covid-19?

Od: test* odpovědí: 29 změna:
Necháte se testovat na protilátky Covid-19, až se budou uznávat jako potvrzení o bezinfekčnosti, i když to třeba nebude zdarma?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x

Já si jako samoplátce testuju protilátky už dávno. Poprvé začátkem ledna jako důkaz o prodělaném covidu, protože jsem nešla na test. Pak koncem května, abych věděla, zda-li mám stále protilátky a půjdu zase koncem léta.

Protilátky si jako samoplátce budu testovat klidně co čtvrt roku, i kdyby mě kvůli tomu stát nenechal na pokoji, alespoň pro vlastní jistotu. Ono beze strachu a s pozitivní myslí se nejen covid lépe zvládá.

Hlavní plus vidím v tom, že testování protilátek, což je odběr žilní krve a následná analýza v laboratoři, nemá absolutně žádnou potenci pacienta zdravotně poškodit. To se ovšem vůbec nedá říct o očkování. Jako pacient s automunitním neurodegenerativním onemocněním (roztroušení skleróza) se očkování obávám. Protože každé očkování nabudí imunitní systém a to já nemůžu potřebovat. Možná by se nestalo nic, možná bych to odnesla "jen"atakou, kterou jsem měla jen před a po porodu a od té doby 4 roky nic, možná by to úplně rozjelo doposud klidné onemocnění, které mě absolutně nijak nelimituje ani v práci ani ve sportu. Možná by to vzhledem k již existujícímu autoimunitnímu onemocnění rozjelo ještě nějaké další, to nikdo neví.

Zkrátka lidé buď s autoimunitním onemocněním nebo s možnou vlohou by si měli na očkování nejen proti covidu dávat bacha. Babička z máminy strany měla lichen ruber, táta dostal později revmatoidní artritidu, takže mám autoimuntní onemocnění z obou stran. To jsem ale zjistila až po tom, co jsem se nechala naočkovat vakcínou FSME, kde se v nežádoucích účincích dočtete, že může spustit autoimunitní onemocnění, např. roztroušenou sklerózu. A taky že ano, 5 let po dokončeném očkování FSME jí mám.

Coby udělala mRNA vakcína nebudu riskovat. Možná někteří namítnou, že covid může také napáchat na organismu škody. Může, u mě to neudělal, takže už se ho nebojím.

hodnocení

4x

Proč se pořád testovat? Mám za sebou dvě očkování a jsem v pohodě !

test*
hodnocení

V pohodě možná nejste, protože můžete být infekční!
test*
hodnocení

Mnozí podnikatelé také už pochopili, že je tady další možnost zbohatnout, nabízí se legální příležitost pro zapojení do týmu všech schopných zdravotní sféru posílit:) Primula a spol.se chystá. Vivat protilátky!

nox®
hodnocení

4x

Nevím proč bych měl.

test*
hodnocení

Protože to bude brzo nutnost! Ale já doufám, že na pojišťovnu:)
nox®

To si nemyslím. Dodnes jsem nedal jediný halíř za cokoliv kolem covidu a nehodlám to zatím nijak měnit.

+test Taky si nemyslím že to bude nutnost, ale pokud jednou řeknou že ano, tak to je další vypečená zrada, za kterou se lidi vzbouří.. protože samozřejmě jsou desetitisíce lidí co se očkovat nechtějí.

nox®

Někde se nebojí si lidi ochočit ještě více. novinky.cz/...

motak
hodnocení

3x
Rozhodně ne!

liska5
hodnocení

2x

Když to bude nutné...*nevi*. Co já vím, co bude...

Byla jsem už v květnu plně naočkovaná. Zatím jsem žádné testování nepodstoupila.

hodnocení

2x

Nechal jsem se testovat na protilátky sedm měsíců po covidu. Zajímalo mě to.

hodnocení

1x

Já jakožto jak trvdí pan Adam (Šašek) Vojtěch který jsem ve skupině "mladší generace" a láká je na Steam hry a iPhony se klidně naočkovat nechám. A není to kvůli těm odměnám. Jednoduše, škola a samostestování je fakt unikát, tyčinku držíme vždy tak elegantně že když si nevypíchneme oko, tak mluvíme o zázraku.

+ očkování je doslova dlouhodobý test, což je asi výhodný bonus?

V každém případě, již zmiňovaný infamózní ministr zdravotnictví je bez pochyby dobrý psychologický manipulátor.

silverfish003. prosím vyhněte se v urážkám. Taky Vám nikdo nenadává když "tyčinku držíme vždy tak elegantně že když si nevypíchneme oko, tak mluvíme o zázraku.", přestože to hravně zvládnou děti v mateřské škole a prvňáčci.

Na vašem místě bych nesoudil to co nevidím.

A mimo to, slovo "šašek" je výstižné pro mnoho politických osobností v ČR, nejlépe se hodí k jedné. A koho vystihuje? To asi není potřeba ani vypisovat, protože kdo to je ví celý národ. A proč? No protože lhal, a kompletně zničil vše, hlavně důvěru lidu k němu. A místo toho aby daná nejmenovaná osobnost se pokusila obhájit, tak radši napíše knihu plnou keců.

petrwoods
hodnocení

0x
A kdo vám to řekl že se budou uznávat?
test*
hodnocení

Situace v Rakousku *klik*
nox®

nox, nebudou...

hodnocení

0x

Pane Bole,

Ne.

(nikdy neříkej ne)

doplněno 27.07.21 18:26:

novinky.cz/...

test*
hodnocení

No výborné, neposlušnost se musí potrestat, dobrovolnost se nenosí, takže alou všichni na testy*čert* Mimochodem slyšeli jste o zrušení nařízení MZ o nošení náhubku všude-dnes tak rozhodl NSS pokud nebude jasné zdůvodnění MZ do tří dnů, jinak s platností ihned *jasne* Jak to asi dopadne..?

a četl jste zdůvodnění soudu a proč odložil výkon rozhodnutí o tři dny?

test*
hodnocení

Samožejo :) jsem v obraze a docela se raduji, že aspoň ten Mikeš má koule, jinak náš slavný hezoun Ken, kterého má Babiš na vodítku už neví kudykam(jako vždy to vyžere)*smich*
liska5

Teste, do Francie s Váma! Tam se s tím nemažou...

test*
hodnocení

Liško, já žiju tady a jde mi proto o Česko. Jestli ráda cestujete, jeďte se tam podívat, realita je jiná než ukazují reportáže. Různé protesty a demonstrace jistých skupin jsou tam odjakživa normální, svobodné:)

liska5

Nemyslím demonstrace, ty tam byly vždycky. Ale dnešní nařízení o povinných očkování pro více profesí, a bez diskusí. *sok*

Poslouchám ČR Plus, a tam to rozebírali.

007cz
Je svobodná cesta v odpírání protiepidemiologickym opatření (v době covidové) opravdu ta správná cesta ke svobodě (covidové)?
nox®

Covid tu bude nejspíš už navždy. Tak buď se budeme stále dusit v nařízeních a restrikcích nebo se lidi zase naučí normálně žít i s tím, že existují nemoci. Země, které uvolnily veškeré restrikce, tak normálně fungují a neděje se nic katastrofického. Přece nemůže ochrana před nemocí způsobit větší škody, jak nemoc samotná.

Nox,

Covid tu bude nejspíš už navždy. ***Ano, zřejmě to tak bude.

Tak buď se budeme stále dusit v nařízeních a restrikcích nebo se lidi zase naučí normálně žít i s tím, že existují nemoci. ***Až bude promořena, či očkována většina národa, bude to v pohodě.

Země, které uvolnily veškeré restrikce, tak normálně fungují a neděje se nic katastrofického. ***Prosím, zkuste je vyjmenovat? Anglie? Páč tam je nejvíce proočkováno a jako první země to zkusila, uvidíme výsledek.

Přeji jen hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]