Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: terra483* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, milí rádcové.
Hledám název filmu. Vybavují se mi jenom malinkaté útržky, ani nevím, zda jsem ho viděla celý. Pravděpodobně se jedná o americký film. Děj je zasazen do druhé světové války. Asi romantika. Hlavní hrdinka, snad pracovala v "tajných" službách je poslána do Německa, kde se dostane do blízkosti i do rodiny někoho vysoko postaveného. Časem je prozrazena, těžce raněna a k útěku jí dopomáhá muž, kterého kdysi milovala. Jedou vlakem do Švýcarska, ale přechod na neutrální půdu je dost dramatický. A jako happyend- myslím, že se po válce vzali.
Vůbec si nemohu vzpomenout na hlavní hrdiny, kdo hrál, národnost, tvůrce, zda byl film podle skutečnosti či ne. Jen se mi pořád vkrádá na mysl. *sok* Dáte to někdo dohromady z těchto malinkatých útržků? Děkuju. *slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

darda
hodnocení

0x

Je to film Záblesk. csfd.cz/...

korzybski
hodnocení

0x

terra483*
19.04.13 10:46
hodnocení

děkuji *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]