Nejste přihlášen/a.
Zdravím, milí rádcové.
Hledám název filmu. Vybavují se mi jenom malinkaté útržky, ani nevím, zda jsem ho viděla celý. Pravděpodobně se jedná o americký film. Děj je zasazen do druhé světové války. Asi romantika. Hlavní hrdinka, snad pracovala v "tajných" službách je poslána do Německa, kde se dostane do blízkosti i do rodiny někoho vysoko postaveného. Časem je prozrazena, těžce raněna a k útěku jí dopomáhá muž, kterého kdysi milovala. Jedou vlakem do Švýcarska, ale přechod na neutrální půdu je dost dramatický. A jako happyend- myslím, že se po válce vzali.
Vůbec si nemohu vzpomenout na hlavní hrdiny, kdo hrál, národnost, tvůrce, zda byl film podle skutečnosti či ne. Jen se mi pořád vkrádá na mysl. Dáte to někdo dohromady z těchto malinkatých útržků? Děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.