Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava plachetnice

Od: honzi0020® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Jak se dá přepravit plachetnice z ciziny z USA. Vedeme takovou debatu o způsobu přepravy. Vlastní přeprava, najmout si posádku ale existuje a to by mě nejvíce zájimalo plachetnici dostat do námořního kontejneru?

Délka plachenitnice je 11 - 12 Metru v tom by kontejner nebyl problém ale spíše bych viděl problém ve víšce jelikož kontejnery mají na výšku 2,5 metru maximálně.

Tak by mě zajímalo zda by se do ní vešla nebo zda se používají speciální kontejnery nebo je to blbnost a tím to způsobem by se přepravit nedala.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vešla by se do kontejneru po demontáži kýlu a stěžně?

kicune*
hodnocení

0x

Yacht transport

lodninoviny.cz/...

hodnocení

Děkuji četl jsem tento způsob je docela drahý stejně jako transport přes najatou posádku.

id
hodnocení

0x

Kýl se zátěží a i kormidlo a stěžeň jde u normálních plachetnic odmontovat.Pak nebude problém dostat plachetnici do kontejneru a přepravit.Přepravují se i větší a složitější věci než je plachetnice a vždycky to nějak jde.

hodnocení

Stěžen by se odmontovat dal to jsem vyděl na fotkách ale u kylu tam bych řekl že je na pevno. Do kontejneru se dá dostat na podvalník nebo návěsu ale vidím tam problém, že kontejner má na víšku 2,5 metru tak mě zajímalo jestli nejsou speciální nějaké větší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]