Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste nekdy měli totální okno

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:
a nebyli jste schopni si vzpomenout na na název jidla? Od včera si nemohu vzpomenout na typicky česky moucnik, který je nejlepší s visnemi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Víšně do toho těsta zabublají?

hodnocení

Sotva jsem to odeslala, tak se paměť vrátila, jo jde o bublaninu.
pckop = velmi výstižná odpověď :-D

hodnocení

2x

Já také s kódem ke kartě. Totálně jsem zblbla a nedokázala jsem si uvědomit, že to jsou 4 čísla na které jsem ještě ke všemu koukala, protože je mám napsané v peněžence, mnou "chytře" zakódované.:-D Ale asi jsou zakódované dobře, protože jsem to v tu chvíli nepochopila ani já. ;) Naštěstí to dobře dopadlo, bylo to u veterináře který mne zná a on to nakonec rozdělil na dvě části. Nějakou hotovost jsem měla a zbytek byl do té částky, kde nebylo třeba vyťukat kód. Ale byla jsem z toho úplně zpocená a dodnes nechápu, jak se mi to mohlo stát. *zmateny* Ale bylo to nedlouho po tom, co jsem prodělala covid, tak možná proto...*co*

hodnocení

1x

Někdy mám pocit, že to slovo nebo jméno už musím vyslovit, ale prostě nevím. Vzpomenu si za chvilku, když začnu myslet na něco jiného. Prý to je běžné, když se neztrácím a na to slovo si ještě vzpomenu. Jinak automaticky odříkám rodné číslo , telef. čísla, PIN atd, ale jak začnu přemýšlet, tak bývám v háji. Tak dělám kvízy, luštím, snažím se pořád něco učit, abych nezblbla. Jinak je mi 68 a celý život jsem musela v práci hodně přemýšlet.

liska5
hodnocení

0x

Jo, u bankomatu. Nepochopitelně jsem přehodila dvě koncové číslice a najednou jsem nevěděla, co je dobře. Nic mi nedal. Až cestou domů mi svitlo. To jsem se zapotila. Druhý den už to šlo.

hodnocení

0x

Před pár dny večer jsem si začala notovat písničku: Prší, prší, len sa leje, nezatváraj milá dvere... A dost. Jaká jsou ta další slova? Konec sloky (nezatváraj pred nama) i další sloky jsem v hlavě měla, jen na ta nějaká tři(?) slova z první sloky si ne a ne vzpomenout. Už jsem pak i ležela v posteli, ale písnička mi nedala spát. Tak si to teda půjdu vyhledat na internetu! A šmátrám po vypínači, hledám pantofle, župan a přestávám myslet na písničku. Zapínám počítač, chvíli přemýšlím, co to vlastně jdu hledat :), píšu první slova, ale myšlenky jsou rychlejší. Najednou si zpívám úplně normálně ...milá má, duša má, nezatváraj pred nama.

Občas si nemohu vzpomenout na něčí křestní jméno. Na to mám fintu. Začnu si přeříkávat abecedu. A u příslušného písmena mi to jméno zatím vždy naskočilo. ...Karla, Květa, Kateřina ne, Lucie,Laura, Libuše ne, Marie, Martina... Markéta! Markéta to je!

id

jo jo, ještě si zapamatovat tu abecedu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]